Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo pentru sambata, 22 iunie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru sambata, 22 iunie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Sambata, 22 iunie, vremea va fi calduroasa indeosebi in regiunile sudice si sud-estice, unde disconfortul termic va fi ridicat, dar si in general instabila. Cerul va fi variabil, cu. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru joi, 20 iunie. Vesti tot mai proaste de la meteorologi

Joi, 20 iunie, vremea va deveni local calduroasa in majoritatea regiunilor, iar instabilitatea atmosferica temporar se va mentine accentuata incepand cu orele amiezii in zonele montane si submontane.

Prognoza meteo pentru vineri, 21 iunie. Nu scapam de ploi

Vineri, 21 iunie, vremea va fi in continuare calduroasa, cu disconfort termic ridicat in majoritatea regiunilor, dar si potentialul pentru instabilitate atmosferica va fi accentuat. Cerul va fi.

Prognoza meteo pentru miercuri, 19 iunie. De cand scapam de ploi?

Miercuri, 19 iunie, vremea se va mentine in general instabila in cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile sud-estice si local in rest va fi si calduroasa, cu disconfort termic.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 22 iunie. Berbecii se joaca cu viata, Taurii scapa de griji

Iata pentru SAMBATA 22 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

Vremea se schimba radical dupa Solstitiul de vara. Prognoza meteo pentru 22 30 iunie

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru perioada 22-30 iunie. Se pare ca ne asteapta zile toride si furtuni cu fulgere. Nu scapam de niciun fel de manifestari de instabilitate si de maximele in jurul a celor 30 de grade Celsius ce si-au facut aparitia inca de la inceputul sezonului .

Prognoza meteo pentru weekend. Cum va fi vremea in Capitala si in restul tarii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au actualizat prognoza pentru weekend-ul acesta. Cum va fi vremea in Bucuresti? Prognoza meteo pentru weekend Maxima zilei de sambata este de 32 de grade Celsius, alaturi de o furtuna in unele zone. Vanturile vin din zona de sud-sud-vest a teritoriului Romaniei cu 7 kmh si cu rafale .

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 22 IUNIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 22 IUNIE 2019 pentru Zodia Pesti -Fii foarte atent la informatiile pe care ti le transmite azi cineva sub masca amicitiei, pentru ca s-ar putea sa nu fie chiar ceva care sa te.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 22 IUNIE 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 22 IUNIE 2019 pentru Zodia Varsator -Toate se aseaza azi pe un fagas normal, semn ca ai atins, finalmente, mult dorita stare de echilibru catre care tanjeai. Poate o vreme, d.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 22 IUNIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 22 IUNIE 2019 pentru Zodia Capricorn -Desi esti inconjurat de multa lume, nu te poti apropia de nimeni, de parca te-ai afla printre straini. Nu gasesti subiecte comune de.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 22 IUNIE 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 22 IUNIE 2019 pentru Zodia Sagetator -Esti foarte emotionat de un eveniment care va avea loc in urmatoarea perioada. Fiecare clipa care te apropie de acel moment creste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )