Libnet.ro
UNICEF

20:45

Prognoza meteo pentru duminica, 23 iunie. Vesti incredibile de la meteorologi

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru duminica, 23 iunie. Vesti incredibile de la meteorologi

in vestul, sud-vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zonele montane si submontane, instabilitatea atmosferica temporar va fi accentuata si se va manifesta prin innorari si perioade in care s. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru sambata, 22 iunie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Sambata, 22 iunie, vremea va fi calduroasa indeosebi in regiunile sudice si sud-estice, unde disconfortul termic va fi ridicat, dar si in general instabila. Cerul va fi variabil, cu.

Prognoza meteo pentru joi, 20 iunie. Vesti tot mai proaste de la meteorologi

Joi, 20 iunie, vremea va deveni local calduroasa in majoritatea regiunilor, iar instabilitatea atmosferica temporar se va mentine accentuata incepand cu orele amiezii in zonele montane si submontane.

Vremea se schimba radical dupa Solstitiul de vara. Prognoza meteo pentru 22 30 iunie

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru perioada 22-30 iunie. Se pare ca ne asteapta zile toride si furtuni cu fulgere. Nu scapam de niciun fel de manifestari de instabilitate si de maximele in jurul a celor 30 de grade Celsius ce si-au facut aparitia inca de la inceputul sezonului .

Prognoza meteo pentru vineri, 21 iunie. Nu scapam de ploi

Vineri, 21 iunie, vremea va fi in continuare calduroasa, cu disconfort termic ridicat in majoritatea regiunilor, dar si potentialul pentru instabilitate atmosferica va fi accentuat. Cerul va fi.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 23 iunie. Gemenii sunt sfatuiti sa apeleze la umor, Berbecii trebuie sa termine ceea ce au inceput

Iata pentru DUMINICA 23 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

Rezultate Loto 649 de duminica, 23 iunie 2019. Care sunt numerele castigatoare

Duminica, 23 iunie 2019, Loteria Romana a programat o noua extragere pentru Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc. Extragerea va avea loc in aceasta seara la orele 18:15.

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, DUMINICA 23 iunie 2019. Mesajul TAU de duminica de la ingerii iubirii!

Iata horoscop zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 23 iunie 2019; iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa. Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in.

Un nou tratament de dezinsectie va fi aplicat duminica, 23 iunie, pe malul Borcei

Autoritatile locale continua starpirea tantarilor dunimica, 23 iunie, prin aplicarea unui nou tratament impotriva insectelor. Prima etapa de dezinsectie s-a efectuat, in regim de urgenta, pe 12 si 13 iunie avio-12 iunie, terestru-12 si 13 iunie), prin Serviciul Public Pavaje Spatii Verzi, din subordinea PMC. Duminica, 23 iunie, incepand cu ora 22. 00, pe toate zonele verzi din Calarasi va fi efectuat un nou tratament, in aliniament.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 23 IUNIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 23 IUNIE 2019 pentru Zodia Pesti -Esti capabil sa dai si haina de pe tine doar pentru a fi de ajutor unui prieten, dar vai, acesta nu stie sa aprecieze gestul tau. Sacrificiile.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 23 IUNIE 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 23 IUNIE 2019 pentru Zodia Varsator -Privesti la cineva de langa tine cum sarbatoreste o mare reusita, pentru care a muncit enorm. Poate fi un exemplu demn de lauda, pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )