Libnet.ro
UNICEF

21:45

Prognoza meteo pentru Bucuresti: vreme extrem de calduroasa, urmata de furtuni puternice

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru Bucuresti: vreme extrem de calduroasa, urmata de furtuni puternice

Vremea se mentine calduroasa in Bucuresti, insa incepand cu orele amiezii creste probabilitatea pentru instabilitate atmosferica, respectiv ploi torentiale, frecvente descarcari electrice,vijelii si. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru miercuri, 19 iunie. De cand scapam de ploi?

Miercuri, 19 iunie, vremea se va mentine in general instabila in cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile sud-estice si local in rest va fi si calduroasa, cu disconfort termic.

Prognoza meteo pentru marti, 18 iunie. Vremea se schimba radical

Marti, 18 iunie, vremea va fi in general instabila in cea mai mare parte a tarii, iar local indeosebi in regiunile sud-estice va fi si calduroasa, cu disconfort termic ridicat. Vor fi.

Prognoza meteo pentru duminica, 16 iunie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Duminica, 16 iunie, vremea va fi in continuare calduroasa, iar disconfortul termic accentuat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 28 si 36 de grade, iar cele minime intre 12 si 24 de.

Prognoza meteo pentru luni, 17 iunie. Vesti incredibile de la meteorologi

Luni, 17 iunie, in zonele de deal si de munte, precum si in vestul, sud-vestul, nordul, estul si centrul teritoriului vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata, ce se va manifesta prin.

METEO. Prognoza meteo actualizata pana miercuri

Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru urmatoarele zile. AZI Vremea se va mentine calduroasa, dar si instabila. Disconfortul termic va fi accentuat si indeosebi in zonele de campie indicele.

Cum va fi vremea la mare intre 17 si 23 iunie. Prognoza meteo si temperatura apei pentru toate statiunile de pe litoral

Vremea caniculara a pus stapanire peste majoritatea zonelor tarii, iar fenomenele de instabilitate atmosferica sunt inca prezente, mai ales spre seara. La mare, in schimb, este o vreme numai buna pentru plaja. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada 17 23 iunie. Prognoza meteo pentru perioada 17 23 iunie Administratia Nationala de Meteorologie .

Prognoza meteo miercuri, 19 iunie. Cod galben de vijelii si grindina pentru Capitala si 35 de judete

Prognoza meteo miercuri, 19 iunie. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca vremea va contiuna sa fie calduroasa in zonele de campie. Indicele de disconfort termic va atinge si depasi pragul critic de 80 de unitati, iar temperaturile maxime vor avea valori cuprinse intre 26 si 32 de grade. UPDATE ANM a emis Cod .

Prognoza meteo. Vreme calduroasa, dar si ploi violente

IN TARA Duminica, Vremea se va mentine calduroasa, dar si in general instabila. Disconfortul termic va fi accentuat si indeosebi in zonele de campie indicele temperatura-umezeala ITU) va atinge si.

ANM: Vremea ramane calduroasa in Bucuresti, dar si cu perioade de instabilitate atmosferica. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

VREMEA in Bucuresti. Vremea se va mentine calduroasa la nivelul Capitalei, dar sunt sanse ca spre orele amiezii si serii sa apara manifestari ale instabilitatii atmosferice, reiese din prognoza.

Prognoza meteo. Persista vremea calduroasa, iar gradul de instabilitate atmosferica se va mentine ridicat

Meteorologii nu au vesti bune nici pentru astazi. Vremea va fi in general instabila in cea mai mare parte a tarii, iar pe arii restranse in sud-est, in orele amiezii se va mentine calduroasa, disconfortul termic fiind ridicat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )