Libnet.ro
UNICEF

16:15

Prognoza meteo pentru vineri, 14 iunie. De cand revin ploile?

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru vineri, 14 iunie. De cand revin ploile?

Vineri, 14 iunie, vremea va fi in continuare calduroasa, iar dupa-amiaza disconfortul termic va fi ridicat, cu precadere in regiunile vestice, sudice si sud-estice. Indicele temperatura-umezeala ITU). continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru joi, 13 iunie. Vesti uluitoare de la meteorologi

Joi, 13 iunie, vremea va fi deosebit de calda, iar disconfortul termic in accentuare. Indicele temperatura-umezeala ITU) va atinge si va depasi usor pragul critic de 80 de unitati, local in regiunile.

Prognoza meteo pentru marti, 11 iunie. Vremea continua sa fie instabila

Marti, 11 iunie, vremea va fi in general instabila, mai ales in sud, sud-vest, centru si in zona de munte, unde, in special dupa-amiaza si seara, vor fi innorari accentuate, averse, descarcari electr.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 14 iunie. Berbecii primesc cheia catre sufletul lor, Gemenii sunt binecuvantati

Iata pentru VINERI 14 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

Curs valutar azi, vineri, 14 iunie 2019. Euro a atins un nou prag de atentie

Banca Nationala a Romaniei BNR) va publica noul curs valutar, pentru ziua de vineri, 14 iunie, in jurul orei 13:00. Atunci cand va fi publicat, pe site-ul oficial al bancii, il vei vedea actualizat si in acest articol. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro .

Vremea in vara 2019. Prognoza meteo pentru iunie, iulie si august. AccuWeather a publicat datele

AccuWeather a indicat temperaturile cu care va trebui sa ne confruntam pe tot parcursul sezonului cald. Cum va fi vremea in lunile iunie, iulie si august? Prognoza meteo pentru iunie, iulie si august Majoritatea romanilor se pregatesc de concedii. Acestia trebuie sa ia la cunostinta prognoza meteo pentru sezonul cald. in ajutorul lor au venit .

Prognoza meteo pentru Bucuresti: Marti dupa-amiaza s-ar putea sa ploua iar, miercuri temperaturile vor urca pana la 32-33 de grade

In Capitala, marti, mai ales dupa-amiaza cerul va avea innorari temporare, iar probabilitatea pentru averse si descarcari electrice va fi in crestere, transmite Administratia Nationala de Meteorologie in prognoza speciala pentru Bucuresti.

Horoscopul zilei de azi, VINERI 14 IUNIE. Conflicte ce trebuie rezolvate!

Astazi este un dublu aspect astral care activeaza sextilul inspirational al lui 2019 dintre Neptun si Saturn si ne galvanizeaza intens spre actiune si spre a depasi toate obstacolele. Luna este in Scorpion si cu doar 3.

Prognoza meteo AccuWeather pentru weekend-ul 15-16 iunie. Unde ploua

Prognoza meteo AccuWeather pentru weekend-ul 15-16 iunie. Meteorologii anunta ca vremea va fi calduroasa, caniculara in unele zone in week-end. Disconfortul termic va fi ridicat, mai ales la campie. Vineri, valorile termice vor urca pana la 35 de grade Celsius, iar sambata si duminica pana la 36 de grade Celsius. Prognoza meteo pentru weekend Sambata, .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 11 iunie

Vremea ramane instabila si azi, anunta meteorologii. Vor fi perioade cu averse torentiale, vijelii si caderi de grindina in sud, sud-vest, la deal si la munte. Temperaturile vor fi ridicate insa, vor.

HOROSCOP DRAGOSTE 14 IUNIE. Taurii sunt optimisti, Berbecii au parte de o imbunatatire a vietii amoroase

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, VINERI 14 IUNIE 2019. Azi ne vom bucura de un sextil inspirational intre Neptun si Saturn. Luna se afla in Scorpion si ne aflam la doar trei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )