Libnet.ro
UNICEF

21:15

Vremea se schimba radical dupa Solstitiul de vara. Prognoza meteo pentru 22 30 iunie

Playtech Playtech,
Vremea se schimba radical dupa Solstitiul de vara. Prognoza meteo pentru 22 30 iunie

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru perioada 22-30 iunie. Se pare ca ne asteapta zile toride si furtuni cu fulgere. Nu scapam de niciun fel de manifestari de instabilitate si de maximele in jurul a celor 30 de grade Celsius ce si-au facut aparitia inca de la inceputul sezonului . continuă pe Playtech

Prognoza meteo pentru marti, 18 iunie. Vremea se schimba radical

Marti, 18 iunie, vremea va fi in general instabila in cea mai mare parte a tarii, iar local indeosebi in regiunile sud-estice va fi si calduroasa, cu disconfort termic ridicat. Vor fi.

Prognoza meteo joi, 20 iunie: ANM a emis cod galben de vijelii si grindina pentru aproape toata tara

Prognoza meteo joi, 20 iunie. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii, dar gradul de instabilitate atmosferica va fi in continuare ridicat. Temperaturile vor urca pana la 32 de grade Celsius, insa se vor semnala vijelii, ploi torentiale si caderi de grindina.

Prognoza meteo miercuri, 19 iunie. Cod galben de vijelii si grindina pentru Capitala si 35 de judete

Prognoza meteo miercuri, 19 iunie. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca vremea va contiuna sa fie calduroasa in zonele de campie. Indicele de disconfort termic va atinge si depasi pragul critic de 80 de unitati, iar temperaturile maxime vor avea valori cuprinse intre 26 si 32 de grade. UPDATE ANM a emis Cod .

Prognoza meteo: Furtunile violente lovesc din nou Romania. Unde va face ravagii vremea rea, ce zone sunt ocolite de vijeliile devastatoare

Umiditate excesiva dupa ploile puternice din ultima perioada care fac aerul irespirabil si furtuni violente in toata tara. Meteorologii anunta pana pe pe 30 iunie vreme deosebit de instabila. Ploile torentiale, vijeliile si grindina vor face prapad in Romania.

Vremea calduroasa va persista, iar disconfortul termic se va mentine accentuat. Prognoza meteo pentru weekend

Vineri 21 iunie)vremea va fi in continuare calduroasa, iar in orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat. Temperatura maxima va fi de 30. 32 de grade, indicele temperatura-umezeala ITU) va.

Prognoza meteo. Persista vremea calduroasa, iar gradul de instabilitate atmosferica se va mentine ridicat

Meteorologii nu au vesti bune nici pentru astazi. Vremea va fi in general instabila in cea mai mare parte a tarii, iar pe arii restranse in sud-est, in orele amiezii se va mentine calduroasa, disconfortul termic fiind ridicat.

Prognoza meteo pentru vineri, 21 iunie. Nu scapam de ploi

Vineri, 21 iunie, vremea va fi in continuare calduroasa, cu disconfort termic ridicat in majoritatea regiunilor, dar si potentialul pentru instabilitate atmosferica va fi accentuat. Cerul va fi.

Prognoza meteo pentru joi, 20 iunie. Vesti tot mai proaste de la meteorologi

Joi, 20 iunie, vremea va deveni local calduroasa in majoritatea regiunilor, iar instabilitatea atmosferica temporar se va mentine accentuata incepand cu orele amiezii in zonele montane si submontane.

Solstitiul - Vara astronomica debuteaza vineri, la ora 18.54

Solstitiul de vara va debuta anul acesta vineri, la ora 18. 54, ziua de 21 iunie fiind cea mai lunga din an si marcand inceputul verii astronomice.

Prognoza meteo pentru miercuri, 19 iunie. De cand scapam de ploi?

Miercuri, 19 iunie, vremea se va mentine in general instabila in cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile sud-estice si local in rest va fi si calduroasa, cu disconfort termic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )