Libnet.ro
UNICEF

17:01

Prognoza meteo pentru weekend. Vremea va fi calda in toata tara

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru weekend. Vremea va fi calda in toata tara

Vremea va fi calda, dar instabila in orele amiezei si spre seara. Astfel, catre pranz vor fi innorari, averse si descarcari electrice la munte, iar dupa orele amiezei izolat si in rest, dar cu precadere. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pe trei luni. Cum va fi vremea in aceasta vara

Prognoza meteo pe trei luni. Meteorologii au facut publica prognoza pentru cele trei luni de vara. Vremea va fi calda, iar precipitatiile putine, avertizeaza specialistii. Meteorologul Alina Serban a venit cu.

Prognoza meteo. Ce se intampla cu vremea in zilele urmatoare

Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile vestice si la munte, zone in care cu totul izolat mai pot fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.

VREMEA DE RUSALII. Mare atentie la vreme daca pleci in vacanta! Prognoza meteo pe doua saptamani

VREMEA DE RUSALII Regimul termic va continua sa fie oscilant pana pe data de 3 iunie, cu o prima saptamana caracterizata de o vreme in general calda, dar si cu ploi sporadice, in timp ce saptamana a doua.

Prognoza meteo: ce se anunta de Rusalii. Cat de cald se face, unde lovesc furtunile violente si ploile, de cand se raceste

Nici in urmatoarele doua saptamani nu scapam de temperaturile oscilante si instabilitatea atmosferica. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a anuntat prognoza pana pe 3 iunie: vreme in general calda, dar si cu ploi sporadice, urmata de temperaturi scazute si precipitatii pe arii ceva mai extinse.

PROGNOZA METEO COMPLETA pentru TOATA VARA (FOTO)

ANM a anuntat prognoza pentru aceasta vara. Potrivit meteorologilor, Sunt asteptate valori ale temperaturiilor de peste 35 de grade Celsius in toate lunile de vara, avand astfel un regim al valorilor peste.

Si-a facut un selfie la volan si acum politia il cauta in toata tara. Ce au vazut oamenii legii in ochelarii barbatului - FOTO

Un barbat a postat un selfie pe contul sau de socializaresi a reusit sa-si puna Politia pe urmele sale. Ceea ce parea a fi o poza nevinovata s-a transformat intr-un motiv intemeiat pentru ca Politia sa-i aplice o amenda usturatoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )