Libnet.ro
UNICEF

19:00

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti: ploi, descarcari electrice si vant, pana joi noapte

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti: ploi, descarcari electrice si vant, pana joi noapte

Meteorologii au emis o prognoza speciala pentru Bucuresti valabila pana joi noapte, in acest interval fiind anuntate ploi, descarcari electrice si vant. Potrivit ANM, in urmatoarele zile, temperaturile maxime vor fi de 25-28 de grade celsius. continuă pe Hotnews

VREMEA. Prognoza speciala pentru Bucuresti. Ploi torentiale si vijelii pana marti dimineata

Meteorologii au actualizat sambata prognoza pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca in urmatoarele zile se vor semnala ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina, temperaturile.

Prognoza speciala pentru Bucuresti: cum va fi vremea in zilele urmatoare

Meteorologii au actualizat sambata prognoza pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca in urmatoarele zile se vor semnala ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina, temperaturile minime situandu-se intre 15 - 17 grade Celsius, iar cele.

VREMEA. Prognoza meteo pentru marti, 4 iunie. Vesti proaste de la meteorologi

Marti, 4 iunie, vremea se va mentine instabila. in toate regiunile vor fi innorari temporar accentuate, averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale.

Prognoza meteo AccuWeather in timp real, marti, 4 iunie. ANM a emis mai multe avertizari

Meteorologii indica prognoza meteo din cursul zilei de marti, 4 iunie. Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis numeroase avertizari de fenomene extreme pentru perioada sezonului cald pe care abia l-am inceput. Vremea in Bucuresti Hidrologii au emis un cod portocaliu de ploi torentiale pentru astazi, 4 iunie. Intervalul de valabilitate stabilit de [] .

VREMEA. Avertizare meteo pentru Bucuresti

Instabilitatea atmosferica va fi accentuata in Bucuresti, in noaptea de duminica spre luni 2-3 iunie), in intervalul orar 21:00 - 9: 00, si se va manifesta prin averse torentiale, descarcari electrice si.

Prognoza meteo ANM, sambata, 1 iunie. Meteorologii au emis avertizari de vreme rea

Prognoza meteo ANM, sambata, 1 iunie. Vremea va cotinua sa fie calda in week-end, dar nu scapam de ploi si vijelii. Meteorologii au emis avertizari de vreme rea, valabile pana pe 4 iunie. Sunt anuntate ploi abundente si manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata. Prognoza meteo ANM, sambata, 1 iunie Vremea va fi instabila, cu [] .

Prognoza meteo ANM, duminica, 2 iunie: Cum va fi vremea in tara

Prognoza meteo ANM, duminica, 2 iunie. Meteorologii anunta ca si in aceasta zi vremea va fi instabila, dar temperaturile vor ramane in continuare in crestere. Cerul va fi noros si sunt posibile ploi torentiale si vijelii. De asemenea, vor fi conditii de grindina. UPDATE ANM a emis cod portocaliu de ploi abundente si instabilitate [] .

Prognoza meteo ANM, duminica, 2 iunie: Vreme calda, dar instabila

Prognoza meteo ANM, duminica, 2 iunie. Meteorologii anunta ca si in aceasta zi vremea va fi instabila, dar temperaturile vor ramane in continuare in crestere. Cerul va fi noros si sunt posibile ploi torentiale si vijelii. De asemenea, vor fi conditii de grindina. Prognoza meteo ANM, duminica, 2 iunie Zonele in care exista cea mai [] .

Prognoza meteo, luni, 3 iunie: ANM a emis avertizari de vreme severa. Vezi zonele afectate

Prognoza meteo luni, 3 iunie. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari de vreme severa. Chiar daca vremea va fi in general calda, fenomenele meteo extreme vor fi in continuare prezente in majoritatea regiunilor tarii. Prognoza meteo, luni, 3 iunie Meteorologii anunta ca jumatate din tara se afla sub avertizare de vreme [] .

ALERTA METEO Capitala sub Cod portocaliu de ploi si vijelii

Meteorologii au emis un Cod portocaliu de ploi si vijelii pentru Bucuresti. Sunt asteptate ploi, grindina si descarcari electrice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )