Libnet.ro
UNICEF

20:30

Programul Prima Casa pentru angajatii din sectorul privat: Statul va compensa pana la 50% din suma de baza a creditului ipotecar

Adevărul Adevărul,
Programul Prima Casa pentru angajatii din sectorul privat: Statul va compensa pana la 50% din suma de baza a creditului ipotecar

La Programul ,,Prima Casa pot aplica acum si angajatii din sectorul privat, se spune intr-un comunicat de presa emis de Guvernul de la Chisinau. Cabinetul de ministri a aprobat miercuri, 29 mai, Regulamentul privind modul de acordare din bugetul de stat a compensatiilor pentru salariatii din sectorul privat, doritori sa participe la program. continuă pe Adevărul

OPINII Noul program Prima Casa aduce vesti proaste pentru rentieri

Noul program Prima Casa aduce vesti proaste pentru rentieri, pentru ca este foarte posibil ca noul program de subventionare a celor care doresc sa devina proprietari de locuinte sa mute o felie consistenta din segmentul chiriasilor in cel al debitorilor pentru ca in noua sa formula Prima Casa este mult mai atractiva.

Angajatii din penitenciare, mesaj extrem de dur pentru Dragnea: Bine ai venit acasa, Liviu! / Cateva invataturi utile pentru carantina si pentru cei cativa ani de dupa

Sindicalistii din penitenciare, critici constanti ai guvernarii PSD in special ai fostului ministru Tudorel Toader), ai recursului compensatoriu si ai modului in care puterea a neglijat imbunatatirea conditiilor de lucru din inchisori, transmit marti un mesaj extrem de dur fostului lider PSD: Bine ai venit acasa, Liviu!.

Cateva solutii pragmatice pentru votul din strainatate

Este greu de imaginat cum la cinci ani dupa ultimele alegeri prezidentiale au existat mii de alegatori care au ramas la coada la ora 21 si nu au putut vota. Cu toata reforma electorala din 2015, schimbarile s-au dovedit a fi insuficiente, iar unele sectii s-au transformat din nou in adevarate campuri de lupta. Si este revoltator, pentru ca alegerile nu trebuie sa fie despre improvizatii si solutii gasite pe moment, ci trebuie sa fie despre previzibilitate si ordine.

Nasdaq si-a retras oferta pentru Bursa din Oslo

Operatorul bursier american Nasdaq si-a retras ieri propunerea de preluarea a Oslo Bors VPS, lasandu-si rivalul paneuropean Euronext drept singur ofertant pentru piata norvegiana.

PENTRU NEGOCIERILE DIN CADRUL OMC: Consiliul UE adopta un mandat suplimentar

Consiliul Uniunii Europene a adoptat, astazi, un mandat de negociere pentru a permite Comisiei sa participe la negocierile multilaterale privind comertul electronic, informeaza un comunicat de presa al Consiliului UE.

PENTRU OPERATIUNILE DIN CHINA: Metro se asteapta la cel putin opt oferte

Cel putin opt ofertanti se pregatesc sa depuna oferte pentru un pachet majoritar de actiuni la operatiunile din China ale retailerului german Metro AG, au declarat, pentru Reuters, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Alianta USR-PLUS cere demisia Guvernului Dancila pentru cozile din diaspora

Liderii aliantei USR-PLUS au cerut in mod oficial demisia Guvernului pentru proasta organizare de la alegeri care a dus la cozi uriase in diaspora. Ce s-a intamplat azi in diaspora arata ca guvernul trebuie.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, masuri pentru romanii din Diaspora care nu apuca sa voteze pana la ora 21

Romanii din Diaspora au iesit in numar mare la vot, astfel ca s-au format cozi uriase in orase dinBelgia, Italia, Marea Britanie, Germania, Danemarca sauRepublica Moldova. Primul lucru pe .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )