Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO Imagini inedite din 2006 cu Simona Halep si Irina Begu

Adevărul Adevărul,
VIDEO Imagini inedite din 2006 cu Simona Halep si Irina Begu

Simona Halep si Irina Begu au fost protagonistele unui material realizat de TVR in 2006. Imagini de colectie si un interviu cu Simona Halep la 15 ani. continuă pe Adevărul

Australian Open: Programul sportivilor romani - La ce ora vor evolua Simona Halep si Irina-Camelia Begu

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul de vineri, a cincea zi a turneului de Grand Slam. Simona Halep o va intalni pe Margaret Court pe Bethanie Mattek-Sands, acesta fiind meciul al treilea pe respectiva arena. Irina Camelia-Begu va juca cu Carina Witthoeft in al doilea meci de pe Hisense Arena.

Australian Open 2015. Cine sunt adversarele pe care le vor intalni Simona Halep si Irina-Camelia Begu, in turul doi

Simona Halep 3 WTA) si Irina-Camelia Begu 42 WTA), singurele romance calificate, deocamdata, in turul doi de la Australian Open 2015, se vor duela cu australianca JarmilaGajdosova 62 WTA), respectiv jucatoarea ceha Kate345;inaSiniakova 81 WTA).

Programul de vineri pentru Simona Halep si Irina Begu la Australian Open

Simona Halep si Irina Begu vor juca vineri dimineata in turul 3 la Australian Open. Iata programul.

VIDEO Simona Halep, victorie in primul tur la Australian Open

Iata imagini din meciul jucat luni dimineata de Simona Halep in primul tur la Australian Open.

Simona Halep: Atentie la Gajdosova, meciul nu e atat de usor precum pare (video)

Jarmila Gajdosova,pe care Simona Halep o intalneste miercuri dupa ora 12:00 in turul 2 de la Australian Open, nu este o jucatoare venita sa piarda. Nu doar cuvintele sale curajoase de dinaintea partidei sunt un avertisment pentru Halep, ci si ceea ce a facut recent. Multi specialisti vad o posibila victorie a australiencei.

VIDEO Simona Halep a dezvaluit numele celei mai bune prietene din WTA

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al Australian Open 2015, turneu pe care va incerca sa-l castige la Melbourne.

VIDEO Simona Halep, debut solid la Australian Open - Rezumatul partidei cu Karin Knapp

Simona Halep s-a calificat, luni, in turul doi al turneului de Grand Slam de la Australian Open, numarul trei mondial trecand de Karin Knapp, scor 6-3, 6-2. Meciul de pe Rod Laver Arena a durat o ora si 28 minute.

Simona Halep, locul al treilea intre cei mai buni sportivi din Balcani in 2014

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a clasat pe locul al treilea in clasamentul celor mai buni sportivi din Balcani in anul 2014, ancheta realizata de agentia bulgara BTA. Simona.

Mats Wilander: Simona Halep este un Novak Djokovic feminin

Fostul mare campion suedez de tenis Mats Wilander a afirmat, miercuri, ca Simona Halep este un Novak Djokovic feminin, relateaza Agerpres. Afirmatiile lui Wilander au venit imediat dupa ce Simona Halep a invins-o pe.

Simona Halep, declaratie simpatica despre Rafa Nadal: Stiam ca va castiga

Simona Halep a trecut de Jarmila Gajdosova si ajunge in turul 3 la Australian Open dupa un meci mai usor decat cel din primul tur. Halep a asteptat mai bine de patru ore pentru ca Rafael Nadal sa-si termine meciul, insa spune ca nu a avut nicio emotie in ceea ce-l priveste pe spaniol.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )