Libnet.ro
UNICEF

12:31

Proiect de lege pentru amanarea alegerilor parlamentare pana in martie 2021 Ce prevede Constitutia

Hotnews Hotnews,
 Proiect de lege pentru amanarea alegerilor parlamentare pana in martie 2021 Ce prevede Constitutia

Deputatul independent Adrian Dohotaru fost membru USR) a depus vineri un proiect de lege pentru amanarea alegerilor parlamentare pana in martie 2021, in contextul in care amanarea alegerilor a fost invocata tot mai frecvent in ultima perioada de catre PSD, care a anuntat de altfel ca va vota un astfel de proiect. continuă pe Hotnews

Marcel Ciolacu (PSD): Este posibil sa depunem un proiect de lege pentru amanarea alegerilor parlamentare

Marcel Ciolacu a precizat, joi seara, ca este posibil ca PSD sa depuna un proiect de lege pentru amanarea alegerilor generale, pe care Guvernul Orban le programase pentru data de 6 decembrie. Mesajul liderului.

Proiect depus in Parlament pentru amanarea alegerilor parlamentare pentru martie 2021

Deputatul independent Adrian Dohotaru a anuntat ca a depus la Parlament un proiect de lege pentru amanarea alegerilor parlamentare pana in martie 2021.

DOCUMENT Planul PSD de amanare a alegerilor parlamentare De ce vor social-democratii ca scrutinul sa aiba loc in martie

Deputatul independent Adrian Dohotaru fost membru USR) a depus,vineri un proiect de lege care propune amanarea alegerilor parlamentare pana in martie 2021. Surse parlamentare au declarat pentru HotNews. ro ca proiectul este gandit si lucrat de PSD. Miza amanarii alegerilor parlamentare este uriasa pentru social-democrati care isi fac calcule ca amanarea cu trei luni a alegerilor parlamentare ii va favoriza.

Ciolacu spune ca este posibil sa fie depus un proiect de lege privind amanarea alegerilor parlamentare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, considera ca nu se pot organiza alegeri parlamentare in aceasta perioada si spune ca s-ar putea sa existe un proiect de lege in acest sens, conform Agerpres.

Iohannis, despre amanarea alegerilor parlamentare: Ar fi o incercare jalnica pentru diurna

Presedintele Klaus Iohannis nu este de acord cu amanarea alegerilor parlamentare: E incercarea jalnica a unor politicieni care stiu ca nu mai intra in Parlament, sa mai prinda cateva luni de diurna.

Iohannis: Nu vad oportuna amanarea alegerilor parlamentare. E incercarea jalnica a unor politicieni sa mai prinda cateva luni de diurna

Presedintele Klaus Iohannis considera ca amanarea alegerilor parlamentare nu este oportuna, sustinand ca este vorba despre incercarea jalnica a unor politicieni care stiu ca nu mai intra in Parlament ca sa mai prinda cateva luni de diurna.

Ciolacu vrea amanarea alegerilor parlamentare

Presedintele PSD si liderul Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, ia in considerare depunerea unui pr.

PSD, prin interpusi, incearca sa amane alegerile parlamentare. Un deputat independent a depus un proiect de lege care fixeaza alegerile pe 14 martie 2021

Adrian Dohotaru, deputat independent, a depus un proiect de lege care stabileste data alegerilor parlamentare in 14 martie 2021. Dohotaru, politician de stanga, a fost ales pe listele USR, insa a demisionat din partid si a ajuns in anturajul PSD. Potrivit CCR, Parlamentul stabileste data alegerilor. Constitutia spune ca mandatul Parlamentului poate fi prelungit cu maximum 3 luni.

Radu Banciu, despre amanarea alegerilor: PSD ar vrea, dar nici daca se amana nu e foarte rau. Ei pot treaca cu japca legea pensiilor si sa-i incuie rau pe liberali

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu amanafrea alegerilor parlamentare, care ar trebui sa aiba loc in decembrie. Jurnalistul a explicat ca este posibil ca atat PNL-ul si.

Ce spune Constitutia Romaniei despre procedura de stabilire a datei alegerilor parlamentare

PSD vrea amanarea alegerilor legislative 2020. Marcel Ciolacu, presedintele interimar al fostului partid de guvernare insista ca scrutinul sa fie organizat anul viitor, iar cererea este valida, potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )