Libnet.ro
UNICEF

15:15

Proiectul de tara al Revolutiei romane din 1989

Hotnews Hotnews,
 Proiectul de tara al Revolutiei romane din 1989

Cat de dificil este sa inchegi un proiect de tara se vede din esecul presedintelui Klaus Iohannis, care desi si-a asumat public acest demers si a convocat o comisie speciala la Cotroceni nu a reusit sa il duca pana la capat in primul mandat, adica in cinci ani de zile. continuă pe Hotnews

Cronologia Revolutiei Romane din 1989. Filmul evenimentelor, pe zile. Ce s-a intamplat de pe 14 decembrie pana pe 25

In 2019 se implinesc 30 de ani de la Revolutia Romana din 1989. Sirul evenimentelor a debutat inca de pe 14 decembrie, iar revolta romanilor care a inceput in Timisoara a reusit sa cuprinda intreaga tara. Regimul comunist al lui Nicolae Ceausescu a picat, insa in noaptea de 17 spre 18 decembrie, dictatorul a ordonat .

Rezolutia privind comemorarea Revolutiei romane din 1989 a fost votata de Parlamentul European. Statul roman sa intensifice eforturile pentru aflarea adevarului - DOCUMENT

Proiectul de rezolutie privind comemorarea a 30 de ani de la Revolutia romana din decembrie 1989 a fost adoptat, joi, de parlamentarii europeni reuniti in plen la Strasbourg. Prin aceasta rezolutie, legislativul european solicita statului roman sa-si intensifice eforturile pentru elucidarea adevarului privind Revolutia din decembrie 1989.

Institutul Revolutiei Romane face party cu concerte pentru comemorarea Revolutiei. Societatea civila: O chermeza de 100.000 de euro

Institutul Revolutiei Romane, institutie condusa de Gelu Voican Voiculescu, pus sub acuare pentru crime impotriva umanitatii in dosarul Revolutiei din 1989, organizeaza un party in Piata George Enescu pentru a celebra 30 de ani de libertate. Societatea Civila invita oamenii la un mars memorial, urmand ca numele tuturor victimelor sa fie citite in Piata Revolutiei.

Mai multe grupuri civice contesta concertul organizat de Institutul Revolutiei Romane pe 22 decembrie in Bucuresti

Mai multe organizatii civice protesteaza, vineri, fata de organizarea unui eveniment in Piata George Enescu unde au murit romani in decembrie 1989. ONG-urile atrag atentia ca evenimentul, organizat de Institutul condus de Ion Iliescu si Gelu Voican Voiculescu, reprezinta o jignire adusa memoriei eroilor Revolutiei din 1989 si urmasilor acestora si solicita anularea acestuia.

Mai multe grupuri civice contesta concertul organizat de Institutul Revolutiei Romane pe 22 decembrie

Mai multe grupuri civice contesta concertul organizat de Institutul Revolutiei Romane pe 22 decembrie in Bucuresti, considerand ca reprezinta o jignire adusa memoriei eroilor martiri ai Revolutiei din 1989 si urmasilor acestora.

Comunitatea Va vedem din Sibiu sustine cererea Grupului pentru Dialog Social de desfiintare a Institutului Revolutiei Romane

Comunitatea Va vedem din Sibiu a anuntat, sambata seara, ca sustine cererea Grupului pentru Dialog Social de desfiintare a Institutului Revolutiei Romane, fondat si condus de Ion Iliescu si Gelu Voican Voiculescu. Acest institut e o abominatie si a contribuit din plin la mistificarea Revolutiei, au transmis reprezentantii comunitatii.

Traian Basescu, in direct de la Strasbourg, cu trimisul special B1.ro: Rezolutia despre Revolutia din 1989, dezbatuta in Parlamentul European, va limpezi lucrurile pentru politicienii occidentali (VIDEO)

Europarlamentarul Traian Basescu a declarat, miercuri, la Strasbourg, intr-un interviu pentru B1. ro, ca Rezolutia pe tema Revolutiei din 1989, dezbatuta in Parlamentul European, a fost initiata dintr-o nevoie.

Se inmultesc vocile care cer desfiintarea Institutului Revolutiei Romane. Mihail Neamtu (PMP): Iliescu judecat pentru sangele varsat

Dupa ce Grupul pentru Dialog Social a cerut desfiintarea Institutului Revolutiei Romane, tot mai multe voci se alatura apelului. Mihail Neamtu, politician PMP, a anuntat si el public ca doreste ca institutia.

Grupul pentru Dialog Social cere desfiintarea imediata a Institutului Revolutiei Romane

Grupul pentru Dialog Social GDS) solicita desfiintarea imediata a Institutului Revolutiei Romane, condus de Ion Iliescu si Gelu Voican Voiculescu, pe care o numeste institutie-fantoma care este condusa de personaje suspectate de crime impotriva umanitatii,.

GDS cere desfiintarea Institutului Revolutiei Romane, condus de Iliescu si Gelu Voican, ambii anchetati de crime impotriva umanitatii: Existenta lui reprezinta o sfidare perpetua la adresa memoriei noastre

Grupul pentru Dialog Social a cerut, sambata, 21 decembrie, desfiintarea autointitulatului Institut al Revolutiei Romane, institutie-fantoma, a carei existenta reprezinta o sfidare perpetua la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )