Libnet.ro
UNICEF

12:45

Primim de la UE 1,53 miliarde euro pentru cresterea competitivitatii economiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primim de la UE 1,53 miliarde euro pentru cresterea competitivitatii economiei

Tara noastra primeste 1,53 miliarde euro pentru cresterea competitivitatii economiei si pentru implementarea eficienta a fondurilor europene, dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, Comisia Europeana CE) a adoptat primele doua programe operationale 2014-2020 pentru Romania, axate pe sporirea competitivitatii si asistenta tehnica in implementarea fondurilor europene. continuă pe Ziarul Bursa

Ungaria: Doi parlamentari Fidesz au fost amendati cu cate 320 euro pentru ca au votat impotriva partidului

Doi parlamentari din cadrul Fidesz partidul conservator aflat la putere in Ungaria) au fost amendati fiecare cu cate 100. 000 fornti 320 euro) pentru ca au votat impotriva partidului si l-au privat de majoritatea.

UPDATE Versiunile finale ale Programelor Operationale adoptate de Comisia Europeana: Competitivitate si Asistenta tehnica/ Valoare totala: 1,78 miliarde de euro

Comisia Europeana a adoptat primele doua programe operationale 2014-2020 pentru Romania, cel pentru competitivitate si cel dedicat asistentei tehnice, potrivit unui comunicat de presa remis luni, 22 decembrie. Finantarea Uniunii Europene insumeaza 1,53 miliarde de euro, fonduri care la finalul anului 2020 ar trebui sa se regaseasca in economia reala a Romaniei. Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat ca primele linii de finantare vor fi lansate in cel mai scurt timp. UPDATE Ministerul Fondurilor Europene a publicat pe site versiunile actualizate ale celor doua programe.

Uniunea Europeana a aprobat proiecte de investitii de peste 17 miliarde euro in Grecia

Comisia Europeana a aprobat, luni, 18 proiecte de investitii in Grecia, pentru implementarea carora cel mai indatorat stat din zona euro va primi peste 17 miliarde de euro in perioada 2014-2020, potrivit unui.

Orange Elvetia, cumparata de un miliardar francez pe 2,3 miliarde euro

Operatorul de telefonie mobila Orange Elvetia va fi cumparat de catre Xavier Niel, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Franta, pentru suma de 2,3 miliarde de euro, tranzactia urmand sa fie definitivata in primul trimestru al anului viitor, relateaza Financial Times, conform Mediafax.

UBS, amendata cu 1,1 miliarde euro in Franta

UBS AG, cea mai mare banca elvetiana, trebuie sa plateasca o amenda in valoare de 1,1 miliarde de euro dupa ce a pierdut un proces in Franta, in care a fost acuzata de spalare de bani si evaziune fiscala.

Companii majore, amendate in Franta cu 951 milioane euro pentru cartel

Autoritatea de reglementare a Concurentei din Franta a amendat cu suma record de 951,2 milioane de euro 1,17 miliarde dolari) companii majore, printre care L 'Oreal si Unilever, pentru ca au fixat preturile unor produse de larg consum.

Autoritatile germane acorda despagubiri in valoare de 2,1 milioane de euro pentru victimele neonazistilor

Ministerul german al Justitiei le-a acordat despagubiri in valoare de 2,1 milioane de euro la sute de victime ale unor violente comise de neonazisti, a relatat duminica revista Focus, preluata de AFP, potrivit Agerpres. Peste un milion de euro in total a mers catre persoanele vizate direct de actele Clandestinitatii National-Socialiste NSU), o grupare a carei descoperire in 2011 a socat intreaga Germanie, potrivit jurnalului.

Despagubiri de 2,1 milioane de euro pentru victimele neonazistilor

Ministerul german al Justitiei a acordat 2,1 milioane de euro despagubiri sutelor de victime ale violentelor comise de neonazisti, relateaza AFP. Peste un milion de euro in total vor primi persoanele vizate de.

Proprietarii magazinelor Inmedio au pregatit 1 mil. euro pentru extindere in 2015

LS Travel Retail Romania, grup din care fac parte retelele de magazine Inmedio si 1 Minute, pregateste pentru anul viitor investitii de un milion de euro in extindere, avand in plan deschiderea a 25 de noi locatii, a declarat pentru Wall-Street. ro.

Aproape 14 milioane de euro pentru Aeroportul Satu Mare

Aeroportul Satu Mare intentioneaza sa inceapa lucrari de modernizare si de extindere, printr-un contract in valoare de circa 62 de milioane de lei 13,8 milioane euro), cu TVA, si o durata de executie de 12 luni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )