Libnet.ro
UNICEF

10:01

Proprietarul unui magazin online din China a batut o clienta pentru ca l-a reclamat (VIDEO)

B1 B1,
Proprietarul unui magazin online din China a batut o clienta pentru ca l-a reclamat (VIDEO)

Proprietarul unui magazin online din China a batut o clienta dupa ce aceasta a depus o reclamatie deoarece nu primise hainele comandate la timp. Pentru a se razbuna, barbatul a strabatut peste 800 de kilometri. continuă pe B1

Halep va purta la Australian Open rochia rosie de la Shenzhen: Am comandat-o. Era un site din China, unul dintre managerii mei m-a ajutat, in 24 de ore aveam tinuta

Simona Halep 1 WTA) va debuta la Australian Open in noaptea de luni spre marti, insa nu si-a gasit inca un sponsor tehnic si a anuntat ca va purta aceeasi rochie rosie pe care a avut-o si la turneul de la Shenzhen. Liderul mondial a povestit cum si-a ales tinuta dupa ce a incetat colaborarea cu Adidas: Am comandat-o. Era un site din China, unul dintre managerii mei m-a ajutat, in 24 de ore aveam tinuta.

Cea mai bogata femeie din China si-a marit averea la bursa cu 6,1 miliarde de dolari intr-o saptamana

Yang Huiyan, cea mai bogata femeie din China, si-a marit averea cu 6,1 miliarde de dolari intr-o saptamana de tranzactii bursiere. Dupa cresterea inregistrata de fondatorul Amazon. com,.

Averea celei mai bogate femei din China a urcat cu peste 6 mld. dolari in cateva zile

Cea mai bogata femeie din China, Yang Huiyan, si-a marit averea cu 6,1 miliarde de dolari in sapte zile de tranzactii bursiere, cresterea fiind a doua ca marime in acest an dupa cea inregistrata de fondatorul Amazon. com, Jeff Bezos, transmite Bloomberg, citat de news. ro.

Halep continua povestea de dragoste cu fanii din China

Simona Halep are o relatie speciala cu China, fara doar si poate, locul unde a fost incoronata lidera ierarhiei mondiale in octombrie 2017.

Emmanuel Macron pleaca din China cu multe contracte in valiza

Presedintele francez, Emmanuel Macron, si-a incheiat miercuri prima vizita in China cu un apel la coeziunea europenilor in fata puterii de foc a Beijingului. Importanta Imperiului de Mijloc a fost din nou ilustrata de o mega-comanda pentru Airbus. Aceasta vizita de stat de trei zile a fost dominata in mare masura de initiativa chineza a Noilor drumuri ale matasii, un proiect colosal de investitii in infrastructura cu destinatia Europa, care trezeste uneori teama de a vedea regimul comunist extinzandu-si influenta politica spre Vest, potrivit Rador care citea Le Temps.

ştiri de la B1

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )