Libnet.ro
UNICEF

20:15

Propunere: Toate scolile si gradinitele, inchise pana dupa Paste din cauza coronavirusului

Antena3 Antena3,
Propunere: Toate scolile si gradinitele, inchise pana dupa Paste din cauza coronavirusului

Toate scolile din Romania ar putea fi inchise incepand cu data de 10 martie pana dupa Paste. Decizia va fi luata de specialistii Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, care se intrunesc in sedinta la ora 16. continuă pe Antena3

Document. Guvernul, la un pas de declararea starii de alerta. Scolile si gradinitele, inchise pana la finalul lunii aprilie

Expertii din cadrul Grupului de Suport Tehnico-Stiintific privind gestionarea bolilor inalt contagioase au propus Guvernului luarea unor masuri pentru combaterea COVID-19. Printre acestea se numara inchiderea scolilor si gradinitelor pana dupa Paste si declararea starii de alerta, astfel incat magazinele sa evite aglomerarea, iar furnizorii de transport sa dezinfecteze frecvent spatiul dupa fiecare ciclu de transport.

CORONAVIRUS |SURSE: Scolile se vor inchide din 10 martie pana dupa Paste OFICIAL, olimpiadele scolare au fost suspendate

Scolile ar urma sa se inchida de marti, 10 martie, pana dupa Paste, potrivit unor surse. Grupul de Comunicare Strategica a transmis ca, pana in acest moment, nu s-a luat o decizie oficiala la.

Toate scolile din Romania ar putea fi inchise pana dupa Paste. Ce masuri de iau si in Bucuresti din cauza COVID-19

Primaria Bucuresti ia masuri in contextul epidemiei de coronavirus. Gabriela Firea a facut anuntul oficial in urma cu cateva minute. Ce se intampla cu romanii si cum a inceput lupta bucurestenilor cu COVID-19? UPDATE: Conform surselor Digi 24, toate scolile din Romania s-ar putea inchide incepand cu data de 10 martie pana dupa Paste. Gabriela .

Traian Basescu: Romania are putine sanse sa nu aiba o epidemie Scolile trebuie inchise preventiv Daca o sa avem sute de bolnavi, ma tem ca o sa ii ducem in spate (VIDEO)

Traian Basescu a subliniat ca scolile din Romania trebuie inchise preventiv, pentru ca sunt putine sanse sa nu trecem printr-o epidemie la nivel national. Perioada de risc maxim a.

Arabia Saudita inchide toate scolile si unversitatile, din cauza epidemiei de coronavirus

Autoritatile din Arabia Saudita au inchis toate unitatile de invatamant din regat pe perioada nedeterminata, pe fondul temerilor provocate de noul coronavirus, potrivit Saudi Gazette. Totodata, duminica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )