Libnet.ro
UNICEF

00:07

Protest de amploare. Medicii celui mai mare spital din judetul Botosani au intrat in greva generala. Doar o treime dintre angajati mai lucreaza

Adevărul Adevărul,
Protest de amploare. Medicii celui mai mare spital din judetul Botosani au intrat in greva generala. Doar o treime dintre angajati mai lucreaza

Proteste de amploare in sistemul de sanatate botosanean. Sute de angajati ai spitalelor din Botosani au intrat in greva generala, nemultumiti de salarizare, dar si de suprasolicitarea personalului. continuă pe Adevărul

VIDEO. China a prezentat oficial cel mai mare hidroavion din lume, AG 600. El va transporta materiale pentru construirea insulelor artificiale

China a prezentat oficial un nou model de hidroavion, denumit AG 600, considerat a fi cea mai mare aeronava de acest tip din lume.

FOTO+VIDEO. China a prezentat oficial cel mai mare hidroavion din lume, AG 600. El va transporta materiale pentru construirea insulelor artificiale

China a prezentat oficial un nou model de hidroavion, denumit AG 600, considerat a fi cea mai mare aeronava de acest tip din lume.

Qualcomm pregateste cea mai mare tranzactie din domeniu

Qualcomm vrea sa devina o companie cat mai solida si cat mai independenta, iar pentru asta pregateste o noua achizitie. Qualcomm a luat decizia de a cumpara cel mai important producator de cipuri pentru automobile, oferind astfel o idee despre intentiile de dezvoltare pe termen mediu a companiei. Masinile viitorului au sansa sa devina urmatoarele [].

Totul despre Dunare. Raspundeti la 10 intrebari de cultura generala despre cel mai mare fluviu din Romania

Va propunem un test de cultura generala, de nivel mediul, compus din intrebari despre fluviul Dunarea, cea mai importanta apa curgatoare din Romania.

Greva generala la Spitalul de Urgenta din Focsani. Asistentii si medicii sunt pregatiti sa opreasca activitatea si in zilele urmatoare

Asistentii medicali, dar si medicii din cel mai mare spital din judet, membri ai sindicatului Sanitas, s-au aflat astazi in greva generala.

Cluj: A fost inaugurat cel mai mare institut de cercetari horticole din tara

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca, a inaugurat luni, Institutul de Cercetari Horticole Avansate al Transilvaniei, acesta fiind cea mai mare institutie de acest tip din.

Pierdearea neta a BCC este cu aproape 11 milioane lei mai mare in primele noua luni ale anului

Pierderea neta a Bancii Comerciale Carpatica BCC), in primele noua luni ale acestui an a fost cu 10,8 milioane lei mai mare decat cea inregistrata in aceeasi perioada a anului precedent, in principal pe fondul recunoasterii de provizioane de trei ori mai mari, in contextul curatarii bilantului de creditele neperformante, se arata intr-un raport al bancii, remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

APIA: Este absolut necesara mentinerea Timbrului de Mediu. NOx, de 8-11 ori mai mare la Euro 2 decat la Euro 6

Emisiile de oxizi de azot NOx) sunt de 8-11 mai mari la masinile Euro 2 fata de cele Euro 6, in timp ce emisiile de particule PM) sunt de 20 ori mai mari, avertizeaza Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA). Organizatia invoca sanatatea publica si protectia mediului pentru mentinerea timbrului de mediu, pe care o gaseste ca fiind absolut necesara. Pe harta masinilor rulate importate, doar in Bucuresti si Constanta media vechimii este mai mica de 9 ani. In cele mai multe judete din tara sunt inmatriculate masini rulate mai vechi de 10 ani.

Apa potabila va fi intrerupta, temporar, in mai multe zone din Bucuresti

Apa Nova Bucuresti a anuntat ca va intrerupe temporar furnizarea alimentarii cu apa, in saptamana 31 octombrie - 06 noiembrie 2016, in mai multe zone din Capitala, pentru efectuarea unor lucrari programate de modernizare in sistemul de alimentare cu apa potabila.

Cele mai generoase tari din lume: de ce merita sa le vizitezi si cat costa o vacanta aici

Cele mai generoase tari din lume au fost dezvaluite in clasamentul World Giving Index 2016 , realizat de Charities Aid Foundation si care a luat in calcul trei categorii: ajutorul oferit unui strain, donatiile in bani si voluntariatul. Iata care sunt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )