Libnet.ro
UNICEF

12:00

Protest la Bucuresti fata de procurorii care au anchetat cazul Caracal

Antena3 Antena3,
Protest la Bucuresti fata de procurorii care au anchetat cazul Caracal

Zeci de oameni s-au adunat, duminica la pranz, in Piata Universitatii din Bucuresti pentru a protesta fata de procurorii care au anchetat cazul Caracal. continuă pe Antena3

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca i-a socat pe anchetatori. Ce cuvant are tatuat in zona intima

Specialistii din politie au o misiune dificila in a descoperi cat de indepartat este trecutul infractional al lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal. Noile amanunte descoperite de oamenii legii anunta un Popicu ce sufera accese puternice de execitatie a virilitatii. Ce cuvant are tatuat in zona intima? Cazul Caracal. Gheorghe Dinca are tatuat .

Cazul Caracal. Cum a stabilit medicul legist ca Alexandra Macesanu este moarta. Familia s-a revoltat

Povestea cazului Caracal se pare ca nu-si va gasi o finalitate, in perioada urmatoare. De la momentul declansarii si pana in acest momente au aparut informatii, care mai de care, mai controversate, dand peste cap, cel putin in teorie, toata ancheta procurorilor DIICOT. Cum a stabilit medicul legist ca Alexandra Macesanu este moarta. Familia s-a .

BOMBA in CAZUL CARACAL! Gheorghe DINCA a facut GESTUL EXTREM, in iNCHISOARE! La asta nu se astepta nimeni

Cazul de la Caracal nu are nici pana la aceasta ora un raspuns final cu privire la adevaratul vinovat. Principalul suspect, Gheorghe Dinca, se afla in puscarie si se pare casi-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )