Libnet.ro
UNICEF

18:00

Protest Piata Victoriei. Protestatarii au ocupat doua benzi de circulatie; Efectivele de jandarmi au fost marite

Antena3 Antena3,
Protest Piata Victoriei. Protestatarii au ocupat doua benzi de circulatie; Efectivele de jandarmi au fost marite

In jur de 15. 000 de persoane se afla inacest moment la protestul din Piata Victoriei, unde a avut loc un nou incident minor. E vorba de o impingere a cordonului de jandarmi catre Guvern, astfel ca doua. continuă pe Antena3

Protest Piata Victoriei. Protestatarii au ajuns pe trotuarul Guvernului; Jandarmii au facut un zid uman

In jur de 15. 000 de persoane se afla inacest moment la protestul din Piata Victoriei, unde a avut loc un nou incident minor. E vorba de o impingere a cordonului de jandarmi catre Guvern, astfel ca doua.

Protest in Piata Victoriei, la un an de la violentele din 10 din august Circa 20.000 de oameni au manifestat pasnic in fata Guvernului. S-a scandat impotriva PSD si a Jandarmeriei (FOTO, VIDEO)

UPDATE 22:45Protestul este la final. in Piata Victoriei au mai ramas doar cateva sute de persoane. UPDATE 22:15Mare parte dintre protetatari au plecat din Piata Victoriei. De altfel, Jandarmeria a.

Scandal cu imbranceli in Piata Victoriei intre protestatarii rezist

Protestatarul Cristian Dide a fost amendat, sambata, pentru lipsa documentelor si pentru ca a stationat intr-o zona in care nu era permis acest lucru, respectiv in Piata Victoriei, si a ramas fara permisul de conducere pentru 30 de zile, au anuntat reprezentantii Politiei Capitalei.

10 august 2019. Protest in Piata Victoriei. Ce restrictii de circulatie s-au impus in zona

Un nou protest se anunta, astazi 10 august, in Piata Victoriei din Capitalei, iar organizatorul manifestatiei a anuntat ca asteapta aproape un sfert de milion de oameni sa participe. Avand in vedere acest protest, cei de la Brigada Rutiera au impus restrictii de circulatie in zona. Trafic restrictionat incepand cu ora 14. 30 Protestul de .

Pozele Alexandrei si Luizei, afisate in Piata Victoriei

Multimea adunata in fata Ministerului de Interne se indreapta spre Piata Victoriei. Protestatarii au steaguri si pancarte, iar unii dintre ei au venit pozele Alexandrei Macesanu si Luizei.

Altar in Piata Victoriei in memoria victimelor de la Caracal

Multimea adunata in fata Ministerului de Interne se indreapta spre Piata Victoriei. Protestatarii au steaguri si pancarte, iar unii dintre ei au venit pozele Alexandrei Macesanu si Luizei.

Protest 10 august. Protestatarii au inceput sa plece din Piata Victoriei

In jur de 15. 000 de persoane se afla inacest moment la protestul din Piata Victoriei, unde a avut loc un nou incident minor. E vorba de o impingere a cordonului de jandarmi catre Guvern, astfel ca doua.

PROTESTE 10 AUGUST: Aproximativ 15.000 de persoane s-au adunat in Piata Victoriei

ACTUALIZARE- in piata mai sunt cateva mii de oameni, se pleaca in numar foarte mare ----------- *ACTUALIZARE- Gardurile amplasate de jandarmi sunt la limita inconjuratoare a cladirii Guvernului ----------- *ACTUALIZARE- Peste 15. 000 de oameni sunt in fata Guvernului ----------- *ACTUALIZARE- Protestatarii din Piata Victoriei cer demisia Guvernului. Se striga PSD, ciuma rosie!, Jandarmeria apara hotia!, Demisia! si Hotii! ----------- *ACTUALIZARE- Piata Victoriei pare sa se transforme intr-o diversiune ------------ *ACTUALIZARE- Cutit depistat asupra unui barbat la un filtru Fortele de ordine au gasit un cutit asupra unui barbat, la un filtru de la protestul din Piata Victoriei, barbatul fiind retinut si dus la sectia de politie pentru audieri. ------------ *ACTUALIZARE - Jandarmeria a instalat dispozitive de protectie in Piata Victoriei si va face filtre pentru verificarea persoanelor cu bagaje voluminoase ----------- * ACTUALIZARE - Jandarmeria: Misiunea noastra de astazi va fi centrata in primul rand pe dialog Vor fi dispozitive formate din echipe de dialog, care vor asigura o comunicare atat cu organizatorii, cat si cu cei care participa la manifestatii ----------- Manifestatiile sunt organizate sambata, in Piata Victoriei si in Piata Revolutiei din Bucuresti. La protestul din fata Guvernului, organizatorii estimeaza ca vor veni peste 250. 000 de oameni. Jandarmii vor fi prezenti la cele doua evenimente si fac apel la participanti sa manifesteze pasnic, sa respecte indicatiile, sa evite conflictele si sa anunte fortele de ordine daca observa persoane care au un comportament antisocial. Brigada Rutiera va institui mai multe restrictii de circulatie. Avand in vedere ca vremea va fi caniculara, Primaria Capitalei a anuntat ca va pune la dispozitie 10. 000 de sticle de apa imbuteliata PET) si 4. 000 de litri de apa potabila.

PROTEST 10 AUGUST! Restrictii de circulatie cu ocazia desfasurarii manifestatiei organizate in Piata Victoriei

Cu ocazia unei manifestatii organizate in Piata Victoriei, la data de 10 august a. c. , incepand cu orele 14. 30, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta, in sensul.

Protest pe patru roti pentru construirea autostrazii A8. Mai multi ieseni nemultumiti se indreapta spre Piata Victoriei din Capitala

Mai multe masini conduse de activisti ai grupurilor civice ce militeaza pentru construirea unei autostrazi in Moldova au plecat astazi, 10 august, spre Bucuresti. Protestatarii se vor alatura romanilor care vor manifesta in Piata Victoriei in aceasta seara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )