Libnet.ro
UNICEF

20:30

Protestele din SUA, tot mai violente: Garda Nationala va fi mobilizata in totalitate in Minnesota

B1 B1,
Protestele din SUA, tot mai violente: Garda Nationala va fi mobilizata in totalitate in Minnesota

Protestele dinMinnesota devin tot mai violente, guvernatorul statului,Tim Walz, fiind nevoit sa mobilizeze in totalitateGarda Nationala,o decizie fara precedent in istoria de 164 de ani a. continuă pe B1

Protestele din SUA se extind

Zeci de orase din Statele Unite ale Americii sunt cuprinse de proteste violente in urma uciderii, de catre un politist din Minneapolis Minnesota), a unui barbat de culoare, George Floyd. in prezent, 32 de mari orase americane se confrunta cu proteste generalizate, violente intre demonstranti si fortele de ordine, inclusiv capitala tarii, Washington DC, potrivit CNN.

Protestele din SUA au scapat de sub control. Manifestantii au atacat Casa Alba si sediul CNN. in Minneapolis a fost decretata starea de urgenta

Manifestatiile au luat amploare in mai multe mari orase americane, vineri seara, dupa moartea la inceputul saptamanii a afro-americanului George Floyd, ca urmare a unei arestari la Minneapolis si chiar daca un politist a fost arestat pentru omor involuntar dupa mai multe zile de revolte.

VIDEO Protestele din Minneapolis: Decizie fara precedent - guvernatorul din Minnesota anunta ca va mobiliza in totalitate Garda Nationala

Guvernatorul din Minnesota, Tim Walz, a declarat sambata ca va mobiliza in totalitate Garda Nationala din acest stat american din cauza revoltelor ce continua, o decizie fara precedent in istoria de 164 de ani a acestei forte.

Donald Trump a anuntat ca a trimis Garda Nationala in strada: George Floyd nu a murit in zadar

Garda Nationala a SUA se afla in Minneapolis, locul in care o multime de protestatari s-au strans sa-i faca dreptare unui barbat de culoare, care a murit din cauza ca un politist l-a imobilizat si a stat cu genunchiul pe gatul lui minute intregi.

UPDATE Echipa CNN, care fusese retinuta la protestele din Minneapolis, SUA, a fost eliberata de politie (VIDEO)

UPDATE, 29 mai, ora 14. 45 Atat Omar Jimenez, cat si ceilalti membri ai echipei CNN retinute de politie la protestele din Minneapolis, SUA, au fost eliberati din custodia autoritatilor. intr-o prima.

Marturia unui roman despre haosul din SUA: Este o tregedie pentru oamenii de culoare care traiesc in fiecare zi cu asta

Vlad Ghenciu, presedintele Camerei de Comert din SUA si martor la protestele care au adus haos pe strazile din Statele Unite, relateaza primele impresii de la fata locului, in exclusivitate pentru Antena 3.

VIDEO Jurnalisti CNN, arestati in timp ce relatau in direct despre protestele din Minneapolis Tara a vazut ce se intampla - a spus reporterul, dupa eliberare

Trei jurnalisti de la CNN au fost luati in custodia politiei din Minnesota, in timp ce relatau in direct despre protestele din Minneapolis, locul in care un barbat de culoare a murit dupa ce un politist alb l-a tintuit la pamant timp de mai multe minute stand cu genunchiul pe gatul lui.

Creste teama privind un al doilea val al pandemiei de COVID-19: Farmaciile din SUA pregatesc stocuri de vaccinuri pentru gripa

Farmaciile din SUA pregatesc stocuri de vaccinuri pentru gripa, avand in vedere ca se asteapta ca la debutul sezonului in octombrie, sa creasca semnificativ cererea de teama unui al doilea val al infectiilor.

SUA: Garda Nationala, mobilizata in Minnesota dupa protestele violente

Garzile nationale au fost mobilizate in Minnesota, dupa ce proteste violente au izbucnit joi noaptein Minneapolis, principalul oras din stat, ca reactie la decesul unui barbat de culoare provocat de un.

VIDEO Protestele se extind in SUA, dupa ce un barbat de culoare a murit sub presiunea genunchilor unui politist alb Trump ii numeste huligani pe protestatari, in timp mai multe incendii sunt provocate de manifestanti - UPDATE

Autoritatile americane au trimis Garda Nationala pentru a contracara violentele din Minneapolis, dupa doua nopti de confruntari intre fortele de ordine si protestatari ca urmare a mortii unui barbat de culoare neinarmat aflat in custodia politiei, relateaza BBC si AFP. VIDEO Jurnalisti CNN, arestati in timp ce relatau in direct despre protestele din Minneapolis.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )