Libnet.ro
UNICEF

01:05

Protestele violente din SUA continua. Elicoptere militare deasupra manifestantilor din Washington D.C.: O demonstratie de forta pentru a speria insurgentii (VIDEO)

B1 B1,
Protestele violente din SUA continua. Elicoptere militare deasupra manifestantilor din Washington D.C.: O demonstratie de forta pentru a speria insurgentii (VIDEO)

Continua protestele violente provocate de uciderea de catre politie a luiGeorge Floyd,un barbat afro-american care a decedat dupa ceun ofiter l-a apasat cu genunchiul pe gat. in cel. continuă pe B1

SUA, moartea lui George Floyd: Protestele violente continua in mai multe orase Politia actioneaza Stare de alerta, arestari si restrictii de circulatie

Proteste violente au loc in zeci de orase din Statele Unite, dupa moartea lui George Floyd. Presedintele Donald Trump a transmis o serie de mesaje prin Twitter prin care s-a declarat alaturi de familia victimei si de cei care protesteaza pasnic, dar a condamnat violentele. De asemenea, in mai multe orase a fost instituita starea de alerta pentru 24 de ore. ------------20:33 VIDEO Proteste Black Lives Matter in Londra, Berlin, Toronto si Copenhaga dupa moartea lui George Floyd 19:00 VIDEO Fortele de ordine din SUA au atacat in mod intentionat jurnalistii pe parcursul protestelor din ultimele zile Bellingcat) 18:31 Barbat gasit mort in apropierea unei masini arse la Minneapolis.

Michael Jordan, reactie la protestele din SUA: Vocile noastre unite trebuie sa faca presiuni asupra liderilor nostri

Moartea lui George Floyd, un barbat de culoare e 46 de ani care a fost ucis de un ofiter de politie din SUA, a starnit revolta in randul protestatarilor care continua de zile intregi confruntarile violente cu fortele de ordine.

Fratele lui George Floyd condamna protestele violente: Era un urias bland, nu va distrugeti orasul

Fratele lui George Floyd a facut apel la manifestanti, duminica, dupa un weekend de violente si distrugeri in multe orase mari din SUA, sa isi transmita mesajele si sa actioneze pasnic.

Revoltele din SUA: Erdogan vorbeste despre rasism si fascism, iar Rusia este scandalizata de violenta politiei in asteptarea Chinei

Protestele violente care au loc in aceste zile in Statele Unite au oferit posibilitatea de atac tarilor criticate de Occident pentru limitarea democratiei si nerespectarea drepturile elementare ale omului. Astfel, Rusia a declarat ca a fost scandalizata marti de violenta politiei americane impotriva jurnalistilor, iar presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a descris moartea lui George Floyd drept rasista si fascista. Si liderul cecen, Ramzan Kadyrov, s-a declarat socatde violenta politiei.

Angajati ai Facebook critica decizia lui Mark Zuckerberg de a nu actiona impotriva comentariilor provocatoare ale presedintelui Trump fata de protestele din SUA

Angajati ai Facebook au criticat pe Twitter decizia directorului general al companiei, Mark Zuckerberg, de a nu sanctiona comentariile provocatoare ale presedintelui Donald Trump fata de protestele din SUA, laudand in schimb Twitter pentru ca a luat masuri.

Investitorii nu par impresionati de protestele din SUA. Indicele bursier a continuat sa creasca

In ciuda protestelor din SUA, Indicele bursier SP 500 a continuat sa creasca ajungand la mai putin .

Stare de asediu in mai multe orase mari din SUA, din cauza protestelor pentru razbunarea lui George Floyd. Presedintele Trump si guvernatorul democrat din Minneapolis sustin ca miscarile au fost deturnate de agitatori (VIDEO)

Protestele din SUA au continuat si sambata, cand autoritatile au declarat stare de asediu in mai multe orase mari. Demonstrantii au luat din nou cu asalt strazile, pentru a-si exprima furia fata de moartea.

Marturia unui roman despre haosul din SUA: Este o tregedie pentru oamenii de culoare care traiesc in fiecare zi cu asta

Vlad Ghenciu, presedintele Camerei de Comert din SUA si martor la protestele care au adus haos pe strazile din Statele Unite, relateaza primele impresii de la fata locului, in exclusivitate pentru Antena 3.

Vedetele cer dreptate pentru George Floyd in timpul protestelor violente din America

America a fost cuprinsa de haos. Proteste violente au loc in mai multe orase din State dupa George Floyd a fost ucis de politia din Minneapolis. Si vedetele se alatura protestatarilor, cerand dreptate pentru acesta! .

Beijingul cere intreprinderilor publice chineze sa nu mai importe soia si porc din SUA

Beijingul cere intreprinderilor publice chineze sa nu mai importe soia si porc din SUA, ca represalii fata de decizia lui Trump de a revoca statul special al Hong Kongului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )