Libnet.ro
UNICEF

00:06

PSD critica legea privind carantinarea, trimisa de Guvern in Parlament

România Liberă România Liberă,
PSD critica legea privind carantinarea, trimisa de Guvern in Parlament

PSD sustine ca este extrem de ingrijorat de situatia sanitara din tara si afirma ca proiectul de l. continuă pe România Liberă

Premierul este revoltat, dupa ce Senatul a amanat Legea privind carantinarea

Prim-ministrul Ludovic Orban a transmis un mesaj de revolta si indignare fata de decizia Senatului de a amana dezbaterea si aprobarea Legii carantinarii si izolarii promovata de Guvern.

Camera Deputatilor: Proiectul privind carantinarea si izolarea - joi in plen

Proiectul de lege privind carantinarea si izolarea initiat de Guvern va intra joi in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor, scrie Agerpres. Sedinta este programata la ora 13,00, conform deciziei Comitetului liderilor grupurilor parlamentare. Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a declarat ca proiectul de lege va fi transmis spre dezbatere plenului Camerei Deputatilor cu modificari majore, operate in Comisia juridica. PSD a organizat miercuri o dezbatere la Comisia juridica cu reprezentanti ai mai multor organizatii neguvernamentale pe tema proiectului, dupa ce presedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, a afirmat ca propunerea Guvernului este un alt zombi legislativ.

Ciolacu, despre proiectul Guvernului privind carantinarea: Un alt zombi legislativ

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca proiectul de lege al Guvernului Orban privind carantinarea si izolarea este un alt zombi legislativ si ca va invita in Parlament societatea civila pentru a repara haosul PNL.

VICTOR PONTA: Proiectul privind carantinarea si izolarea a fost votat la Camera de PSD si PNL, fara sa il citeasca

Liderul Pro Romania Victor Ponta sustine ca proiectul privind carantinarea si izolarea, care a ajuns in dezbaterea Senatului, este facut si votat de reprezentantii PSD si PNL in Camera Deputatilor fara sa-l citeasca.

Proiectul de lege privind carantinarea intra astazi in dezbaterea Camerei Deputatilor

Proiectul de lege privind carantinarea si izolarea initiat de Guvern va intra joi in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor, transmite Agerpres.

Marcel Ciolacu (PSD): Proiectul privind carantinarea si izolarea, un alt zombi legislativ al Guvernului Orban, plin de aberatii majore ce atenteaza grav la drepturile si libertatile romanilor

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a acuzat ca Guvernul Orban naste un alt zombi legislativ prin proiectul privind carantinarea si izolarea, in care sustine ca social-democratii au gasit.

COMISIA JURIDICA: Votul asupra proiectului privind carantinarea si izolarea a fost amanat pana luni

Comisia juridica a Senatului a decis, astazi, la solicitarea reprezentantilor PSD, amanarea pana luni a dezbaterii asupra proiectului de lege privind carantinarea si izolarea.

Proiectul privind carantinarea si izolarea este dezbatut, astazi, in Senat

Plenul Senatului se intruneste astazi pentru a dezbate proiectul privind carantinarea si izolarea. Sedinta este programata sa inceapa la ora 12:00.

Radu Banciu, despre proiectul privind carantinarea si izolarea: Social-democratii, care se dadeau cocosi la televizor, si-au schimbat optica dupa o discutie cu maestrul Raed Arafat, zis si Rafa Nadal (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, forma finala in care a trecut de Camera Deputatilor proiectul de lege privind carantinarea si izolarea, a carui soarta va fi.

Proiectul Guvernului Orban privind carantinarea si izolarea ajunge, joi, in plenul Camerei Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor dezbate, joi, proiectul de lege care pune in acord cerintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) privind carantinarea si izolarea, intr-o sedinta ce este programata la ora 13.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )