Libnet.ro
UNICEF

00:07

PSD a depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban: Cand ar putea avea loc votul(TEXTUL INTEGRAL)

B1 B1,
PSD a depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban: Cand ar putea avea loc votul(TEXTUL INTEGRAL)

PSD a depus, joi, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, dupa ce Executivul si-a angajat raspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Textul motiunii va fi citit, cel. continuă pe B1

DIN CAUZA MODIFICARII ALEGERII PRIMARILOR, Motiune de cenzura impotriva guvernului Orban

Alfred Simonis, liderul deputatilor PSD, a declarat, ieri, ca parlamentarii social-democrati vor depune o motiune de cenzura impotriva guvernului Orban, daca Executivul isi va asuma, maine, ras-punderea pentru legea privind alegerea primarilor in urma a doua tururi de scrutin. Conform acestuia, PSD a strans numarul de semnaturi necesare pentru depunerea motiunii.

inca un partid anunta ca va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban

Partidul Forta Nationala, intrunit in Biroul Permanent Central, a hotarat sustinerea motiunii de cenzura initiata de PSD impotrivaguvernului PNL, condus de Ludovic Orban, pe motivul inlaturarii incompetentilor si incompetentei de la conducerea tarii, respectiv a inlaturarii de la putere, pe cale democratica, a actualului regim clientelar intereselor straine, regim care a atacat toate institutiile democratice parlamentare, a subminat si continua sa submineze economia nationala, afectand direct nivelul de trai al majoritatii romanilor si viitorul tarii, transmite Partidul Forta Nationala, intr-un comunicat de presa.

Ciolacu: Maine dimineata vom depune motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca joi va depune motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban dupa ce acesta si-a asumat raspunderea pe legea electorala.

DOCUMENT PSD a depus motiunea de cenzura cu titlul Guvernul OrbanPNL privatizarea democratiei romanesti Care este calendarul dezbaterii - UPDATE

PSD impreuna cu UDMR au depus joi motiunea de cenzura cu titlul Guvernul OrbanPNL - privatizarea democratiei romanesti. Reprezentantii celor doua partide sustin ca Guvernul Orban trebuie demis de urgenta atat pentru ca schimbarea sistemului electoral in prag de alegeri incalca standardele europene, cat si pentru ca adoptarea acestor modificari s-a facut in mod unilateral, fara consultare si dezbatere, prin angajarea raspunderii de catre partidul aflat la putere. Conducerea Parlamentului a decis ca motiunea - semnata de 208 parlamentari PSD si UDMR - sa fie citita in plen luni, 3 februarie.

PSD a depus motiunea de la cenzura. Luni are loc citirea in plen. Votul final, negociat in contiuare

Motiunea de cenzura depusa de PSD va fi prezentata in plenul Parlamentului luni, de la ora 14,00, au decis Birourile permanente reunite. Tot luni ar urma sa fie o noua runda de negocieri in ceea ce priveltr ziua dezbaterii si votului plenului.

VIDEO Florin Roman, despre motiunea de cenzura: A fost scrisa de Vasile, portarul de la sediul PSD

PSD a depus joi o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban dupa ce Executivul si-a angajat raspunderea pe proiectul de lege privind alegerea primarilor in doua tururi. Deputautul PNL Florin Romana criticat textul motiunii, spunand ca a fost scrisa pe genunchi si ca este neserioasa. A fost scrisa de Vasile, portarul de la sediul PSD, a adaugat acesta.

Ce sanse are motiunea de cenzura impotriva lui Orban? Cinci voturi decid soarta Guvernului

Deputatul PSD Valeriu Steriu sustine ca partidul mai are nevoie de cinci voturi pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, iar sansele acesteia sunt mici in acest moment.

CALCULE Ce sanse are sa treaca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban

Motiunea de cenzura a PSD si UDMR mai are nevoie de un singur vot pentru a trece. Asadar, motiunea e la un pas de a trece. Marea problema vine chiar din randul social-democratilor care, in caz de demitere, fac un pas spre alegerile anticipate, care ar putea sa-i lase pe jumatate dintre ei fara obiectul muncii.

Radu Banciu, despre motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban: Ca-n filmele de groaza cu actori prosti - Cum ai ajuns in fata, trebuie sa-ti dea unu cu ceva in cap (VIDEO)

Guvernul PNL si-a angajat, miercuri, raspunderea in Parlament pe alegerea primarilor in doua tururi. Initiativa a nemultumit PSD care, cu ajutorul UDMR, va depune o motiune de cenzura impotriva.

Ciolacu: Maine depunem motiunea de cenzura Orban: Astept cu indiferenta Cate voturi are, pe hartie, PSD

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va fi depusa joi dimineata, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, presedinte interimar al PSD. Pe hartie, PSD are voturile pentru a tranti Guvernul Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )