Libnet.ro
UNICEF

16:30

George Burcea iubeste din nou dupa despartirea de Andreea Balan. Acum e clar: i-a gatit deja vedetei de la Pro TV

Playtech Playtech,
George Burcea iubeste din nou dupa despartirea de Andreea Balan. Acum e clar: i-a gatit deja vedetei de la Pro TV

George Burcea a iesit castigat din Ferma. Oraseni vs. Sateni. Desi nu stim inca cine este marele invingator al emisiunii de la PRO TV, in urma aventurii de la Cocani, actorul s-a ales nu doar cu amintiri placute, ci si cu o iubire: Viviana Sposub. Cei doi s-au intalnit dupa ce s-au terminat filmarile, iar . continuă pe Playtech

George Burcea a vorbit despre diagnosticul primit de mama sa: cancer mamar. Cum se simte femeia

George Burcea a vorbit despre mama sa. intr-o postare emotionanta pe Facebook, George Burcea i-a urat la multi ani mamei sale, dar a povestit si despre diagnosticul crunt primit de aceasta in urma cu cinci ani. George Burcea a vorbit despre diagnosticul primit de mama sa: cancer mamar George Burcea isi iubeste nespus mama. Acesta .

Averea Andreei Balan e colosala! Cati banii are, de fapt, in comparatie cu George Burcea

Andreea Balan este prezenta in lumea muzicii deja de zeci de ani, iar notorietatea dobandita i-au adus si sume frumusele in buzunare. Care este averea ei? George Burcea sta mai subtirel cu veniturile. Averea Andreei Balan. Artista isi permite sa-si faca toate poftele Andreea Balan are o cariera imensa in spate. Aceasta s-a facut cunoscuta .

Ferma 2020. Ce concurenta a pus ochii pe George Burcea: imi place barbatul din el. Nu m-a refuzat niciodata

Surprizele se tin lant la Ferma 2020! O noua concurenta a pus ochii pe George Burcea, desi acesta si-a aratat clar simpatia pentru Viviana Sposub. Iata cine are numai cuvinte de lauda la adresa actorului! Ferma 2020. Cine a pus ochii pe George Burcea Dupa ce a cucerit-o iremediabil pe Viviana Sposub, o alta concurenta .

Sotia lui Mirel Radoi a comis-o din nou. Nu a avut nicio retinere: ce a mai facut in Bucuresti

Sotia lui Mirel Radoi a comis-o din nou si de data asta nu a mai avut nicio retinere. Sotia celebrului selectionar al Romaniei o blocat circulatia pe un intreg bulevard, pentru a-si cumpara cateva produse de infrumusetare. Viviana Radoi a blocat circulatia in Bucuresti pentru a-si cumpara cateva produse de infrumusetare Viviana Radoi, sotia lui .

Meghan Markle e insarcinata din nou? Unde a fost vazut cuplul recent. Detaliul care ii da de gol

Vestea ca Meghan Markle ar putea fi insarcinata din nou face inconjurul lumii. Fanii cuplului sunt entuziasmati peste masura si asteapta cu nerabdare o confirmare oficiala. Acesta este detaliul care i-a dat de gol pe Printul Harry si sotia sa. Este sau nu Meghan Markle insarcinata din nou?! Desi Archie abia implineste 1 an si .

Bianca Dragusanu sufera din nou. A primit inca o palma: este de necrezut ce a mai patit

Bianca Dragusanu, o noua lovitura. Noi detalii despre procesul impotriva afaceristului din Vrancea care i-a furat numele. Vedeta nu are, pentru moment, o solutie. Problemele se tin scai de ea. Bianca Dragusanu, o noua lovitura A trecut un an de la declansarea razboiului in instanta impotriva afaceristului din Vrancea care i-a furat numele Biancai Dragusanu, .

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au despartit din nou. Dezvaluirile vedetei despre fostul iubit

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au despartit din nou. Vedeta s-a urcat joi dimineata in masina, impreuna cu fata sa, Sofia, vorbind despre viata sa personala. Ea a vrut sa sublinieze ca a trait.

Marcel Ciolacu (PSD): Noi suntem pregatiti si vom bate din nou PNL in alegerile parlamentare, cu toata campania facuta direct de la Cotroceni

Marcel Ciolacu sustine ca PSD este pregatit si va invinge din nou PNL in alegerile parlamentare, cu toata campania facuta direct de la Cotroceni. Cu toate acestea, spune el, daca situatia medicala.

BEC a respins, din nou, cererea PSD de anulare a alegerilor la sectorul 1

Biroul Electoral Central a respins din nou cererea PSD de anulare a alegerilor in sectorul 1. Solicitarea fusese adresata BEC, iar intre argumentele pe care se baza era inregistrarea difuzata miercuri seara de Antena 3.

Reactia suporterilor dupa scandalul de la metrou: Jandarmeria face, din nou, abuzuri!

Stelistii reactioneaza dupa incidentul de la metrou in care 30 de suporteri agresivi au fost retinuti de jandarmi si condusi la sectia de politie. intr-o postare pe contul oficial de Facebook al suporterilor stelisti, acestia acuza Jandarmeria de abuz si reactie exagerata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )