Libnet.ro
UNICEF

23:45

Sotia lui Mirel Radoi a comis-o din nou. Nu a avut nicio retinere: ce a mai facut in Bucuresti

Playtech Playtech,
Sotia lui Mirel Radoi a comis-o din nou. Nu a avut nicio retinere: ce a mai facut in Bucuresti

Sotia lui Mirel Radoi a comis-o din nou si de data asta nu a mai avut nicio retinere. Sotia celebrului selectionar al Romaniei o blocat circulatia pe un intreg bulevard, pentru a-si cumpara cateva produse de infrumusetare. Viviana Radoi a blocat circulatia in Bucuresti pentru a-si cumpara cateva produse de infrumusetare Viviana Radoi, sotia lui . continuă pe Playtech

Convocarea lui Mario Camora la echipa nationala, contestata deja de ultrasi! Mesajul pentru Mirel Radoi

Antrenorul primei reprezentative, Mirel Radoi a anuntat miercuri, jucatorii pe care va conta in cele trei partide pe care nationala Romaniei urmeaza sa le joace in luna octombrie.

Meghan Markle e insarcinata din nou? Unde a fost vazut cuplul recent. Detaliul care ii da de gol

Vestea ca Meghan Markle ar putea fi insarcinata din nou face inconjurul lumii. Fanii cuplului sunt entuziasmati peste masura si asteapta cu nerabdare o confirmare oficiala. Acesta este detaliul care i-a dat de gol pe Printul Harry si sotia sa. Este sau nu Meghan Markle insarcinata din nou?! Desi Archie abia implineste 1 an si .

George Burcea iubeste din nou dupa despartirea de Andreea Balan. Acum e clar: i-a gatit deja vedetei de la Pro TV

George Burcea a iesit castigat din Ferma. Oraseni vs. Sateni. Desi nu stim inca cine este marele invingator al emisiunii de la PRO TV, in urma aventurii de la Cocani, actorul s-a ales nu doar cu amintiri placute, ci si cu o iubire: Viviana Sposub. Cei doi s-au intalnit dupa ce s-au terminat filmarile, iar .

Bianca Dragusanu sufera din nou. A primit inca o palma: este de necrezut ce a mai patit

Bianca Dragusanu, o noua lovitura. Noi detalii despre procesul impotriva afaceristului din Vrancea care i-a furat numele. Vedeta nu are, pentru moment, o solutie. Problemele se tin scai de ea. Bianca Dragusanu, o noua lovitura A trecut un an de la declansarea razboiului in instanta impotriva afaceristului din Vrancea care i-a furat numele Biancai Dragusanu, .

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au despartit din nou. Dezvaluirile vedetei despre fostul iubit

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au despartit din nou. Vedeta s-a urcat joi dimineata in masina, impreuna cu fata sa, Sofia, vorbind despre viata sa personala. Ea a vrut sa sublinieze ca a trait.

Marcel Ciolacu (PSD): Noi suntem pregatiti si vom bate din nou PNL in alegerile parlamentare, cu toata campania facuta direct de la Cotroceni

Marcel Ciolacu sustine ca PSD este pregatit si va invinge din nou PNL in alegerile parlamentare, cu toata campania facuta direct de la Cotroceni. Cu toate acestea, spune el, daca situatia medicala.

BEC a respins, din nou, cererea PSD de anulare a alegerilor la sectorul 1

Biroul Electoral Central a respins din nou cererea PSD de anulare a alegerilor in sectorul 1. Solicitarea fusese adresata BEC, iar intre argumentele pe care se baza era inregistrarea difuzata miercuri seara de Antena 3.

Cetatenii din Belarus isi cer din nou drepturile in strada VIDEO

Cetatenii din Belarus au iesit din nou in strada duminica pentru a cere eliberarea prizonierilor pol.

Se intampla din nou! Adolescent, internat la ATI, la Spitalul Gomoiu, cu complicatii din cauzaSARS Cov 2

Un adolescent de 17 ani din Bucuresti este al doilea copil din Romania care face o complicatie grava a infectiei cu SARS Cov 2, numita sindrom inflamator multisistemic. El este internat la Spitalul Victor Gomoiu din Capitala.

Cel mai recent James Bond a fost amanat din nou din cauza Covid-19

Fanii lui James Bond vor trebui sa se inarmeze cu multa rabdare: lansarea urmatoarei pelicule cu aventurile celebrului spion britanic, No Time To Die, a fost amanata pentru a doua oara vineri din cauza epidemiei de coronavirus, potrivit AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )