Libnet.ro
UNICEF

09:15

PSD ar putea depune motiune de cenzura impotriva Guvernului pentru asumarea bugetului

Antena3 Antena3,
PSD ar putea depune motiune de cenzura impotriva Guvernului pentru asumarea bugetului

Presedintele interimar al social-democratilor, Marcel Ciolacu, a anuntat, miercuri, ca intentioneaza sa convoace Comitetul Executiv National al partidului la inceputul saptamanii viitoare pentru a decide daca PSD va sesiza Curtea Constitutionala in privinta proiectului de buget pe 2020 pe care Guvernul isi angajeaza raspunderea, nefiind exclusa nici varianta depunerii unei motiuni de cenzura. continuă pe Antena3

PSD nu exclude o motiune de cenzura impotriva Guvernului, pentru asumarea raspunderii pe buget. Ciolacu: Vom lua decizia luni in CEx

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, nu exclude depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului si nici sesizarea la Curtea Constitutionala pentru angajarea raspunderii Cabinetului Orban pe legea bugetului. El a precizat ca va convoca pentru luni Comitetul Executiv al PSD pentru a lua o decizie.

PSD va depune motiune de cenzura doar daca Guvernul isi va asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi

PSD va depune motiune de cenzura doar daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, a declarat luni vicepresedintele Gabriel Zetea. in cazul in care Executivul isi asuma raspunderea pentru bugetul pe 2020, PSD se va limita la a contesta actul la Curtea Constitutionala.

GABRIEL ZETEA: PSD va depune motiune de cenzura daca Guvernul isi asuma raspunderea pe modificarea legislatiei

Partidul Social Democrat va depune motiune de cenzura doar daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe modificarea legislatiei electorale, a declarat luni vicepresedintele in conducerea colectiva interimara a PSD, Gabriel Zetea, potrivit News. ro.

Angajarea raspunderii Guvernului pentru legea bugetului de stat va avea loc luni, 23 decembrie

Angajarea raspunderii Guvernului pe legea bugetului de stat si al asigurarilor sociale de stat pe anul 2020 si pe modificarea OUG 1142018 va avea loc in sedinta Parlamentului de luni, 23 decembrie, informeaza Ag.

USR se alatura criticilor Guvernului pentru asumarea raspunderii pe buget

Planul anuntat de PNL care vrea sa isi asume raspunderea pe bugetul pentru anul 2020 a scos USR din .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )