Libnet.ro
UNICEF

07:45

PTB incepe urmarirea penala pentru incidentele din Piata Victoriei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PTB incepe urmarirea penala pentru incidentele din Piata Victoriei

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a anuntat inceperea urmaririi penale intr-un dosar avand ca obiect infractiunile de ultraj, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si tulburarea ordinii si linistii publice,ca urmare a evenimentelor produse in Piata Victoriei din Bucuresti in seara de 10 august 2018, conform unui comunicat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti DGPMB) remis astazi Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Decizie de ultima ora! Dosar penal pentru ultraj si sustragerea unei arme dupa incidentele din Piata Victoriei

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti PTB) a anuntat, sambata, ca, in urma evenimentelor produse in Piata Victoriei vineri seara, se efectueaza urmarirea penala intr-un dosar avand ca obiect.

Presa straina, despre incidentele din Piata Victoriei

Presa internationala vorbeste despre incidentele de la mitingul Diasporei din Piata Victoriei. Jurnalistii Associated Press scriu ca expatriatii romani, sositi din intreaga Europa pentru a participa la.

Un star rock INTERNATIONAL, mesaj de solidaritate pentru protestatarii din Piata Victoriei (FOTO)

Solistul trupei System of a Down, Serj Tankian, a transmis un mesaj de solidaritate pentru protestatarii din Capitala care lupta pentru justitie si pentru un viitor mai bun pentru tara lor. intr-o.

Solistul trupei System of a Down, mesaj de solidaritate pentru protestatarii din Piata Victoriei: Nu exista putere in lume care sa infranga vointa oamenilor (FOTO)

Solistul trupei System of a Down, Serj Tankian, a transmis un mesaj de solidaritate pentru protestatarii din Capitala care lupta pentru justitie si pentru un viitor mai bun pentru tara lor. intr-o.

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa incidentele din Piata Victoriei: Reactia institutiilor statului este importanta pentru democratia din Romania

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a transmis, sambata, un mesaj de suport pentru Jandarmerie si Politie si a criticat declaratiile presedintelui Klaus Iohannis si liderilor Opozitiei,.

Politia Capitalei: 19 persoane au fost audiate in legatura cu violentele din Piata Victoriei

Sambata seara, 19 persoane au fost audiate in legatura cu incidentele din Piata Victoriei. Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Politia Capitalei - Serviciul Omoruri au anuntat ca audiaza 6.

LIVIU POP, dupa violentele din Piata Victoriei: Klaus Iohannis, iti place?

Fostul ministru al Educatiei Liviu Pop il intreaba pe presedintele Klaus Iohannis daca ii place ceea ce vede, referitor la incidentele din Piata Victoriei, cand doi jandarmi au fost atacati de protestatari.

Nicusor Dan: Viorica Dancila trebuie sa dea explicatii pentru violentele din Piata Victoriei

Deputatul Nicusor Dan a transmis un comunicat de presa in care face apel la liderii grupurilor parlamentare din opozitie, pentru demararea procedurii de convocare a unei sesiuni extraordinare a Parlamentului, in cadrul careia premierul Viorica Dancila sa dea explicatii pentru violentele din Piata Victoriei de pe 10 august.

Reactia Patriarhiei, dupa incidentele violente din Piata Victoriei: Ura nu e benefica pentru tara

Reprezentantii Patriarhiei romane au trimis sambata, 11 august, un mesaj numit indemn la pace, dialog si coresponsabilitate sociala, ca urmare a incidentelor violente de vineri seara, din Piata Victoriei.

Presedintele Klaus Iohannis, reactie dupa incidentele violente din Piata Victoriei: Condamn ferm interventia brutala a Jandarmeriei

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa incidentele extrem de violente de la mitingul Diasporei din Piata Victoriei. intr-o democratie autentica este dreptul fiecarui om sa protesteze, dar violenta nu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )