Libnet.ro
UNICEF

05:00

Anamaria Prodan Reghecampf, prima declaratie dupa moartea mamei sale

Adevărul Adevărul,
Anamaria Prodan Reghecampf, prima declaratie dupa moartea mamei sale

Anamaria Prodan Reghecampf, fiica cea mare a regretatei interprete de muzica populara Ionela Prodan, care s-a stins din viata luni seara, la varsta de 70 de ani, a vorbit despre moartea mamei sale. continuă pe Adevărul

Anamaria Prodan, prima declaratie dupa moartea mamei sale: Si-a dorit tare mult sa traiasca

Anamaria Prodan a facut prima sa declaratie dupa moartea mamei sale. Nu stiu cum vor fi zilele fara ea. Si-a dorit tare mult sa traiasca si am crezut pana in ultima secunda.

Anamaria Prodan, prima reactie dupa moartea mamei sale

Anamaria Prodaneste ingenuncheata de durere, dupa ce mama ei, interpretade muzica populara Ionela Prodan, a murit. Impresara a facut primele declaratii, dupa ce artista s-a stins din viata,.

Anamaria Prodan, sleita de puteri la capataiul mamei. Imagini surprinse in urma cu putin timp

Anamaria Prodan a ajuns, in urma cu cateva minute, la capela Cimitirului Bellu, acolo unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al Ionelei Prodan. Devastata de durere, vedeta a mers cu privirea in pamant,.

Cornel Gales, prima reactie dupa moartea Ionela Prodan: In alta dimensiune se reuneste un cor al solistilor nostri dragi de muzica populara

Cornel Gales a transmis un mesaj dupa aflarea vestii ca Ionela Prodan a murit. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace! Vazand cum ni se duc artistii, nu pot sa ma gandesc decat ca.

Pe ce va cheltui Anamaria Prodan 7.000 de euro

Anamaria este extrem de afectata de moartea mamei sale. Ea este cea care a iubit-o enorm pe Ionela Prodan si cea care urmeaza sa se ocupe in detaliu de inmormantarea artistei. Iar Anamaria nu va face economie la.

Ce s-a intamplat cu Anamaria Prodan, imediat dupa moartea Ionelei Prodan

Ionela Prodan a murit, iar fiica sa, Anamaria Prodan, i-a fost alaturi pana in ultimul moment. Potrivit lui Cristi Brancu, care a vorbit cu impresara dupa cumplitul moment, Anamaria si-a tinut mama de mana si.

Scene tulburatoare la usa de la morga. Ce a facut Anamaria Prodan, toata noaptea, dupa ce mama ei a murit

Ionela Prodan s-a stins din cauza unei afectiuni grave, iar fiica sa, Anamaria Prodan, a plecat de langa trupul neinsufletit al mamei doar ca sa se schimbe, conform apropiatilor familiei care au facut.

Apar acuzatii dupa moartea Ionelei Prodan. Klaus Iohannis i-a refuzat ultima dorinta

Apar acuzatii dupa moartea Ionelei Prodan. Venit sa ii aduca acesteia un ultim omagiu, Codrin Stefanescu a sustinut ca ultima dorinta a acesteia a fost de a primi o medalie din partea.

Prima aparitie publica a lui Liviu Arteni, dupa moartea Israelei: Cautam droguri cand a murit Israela

Liviu Arteni a avut prima aparitie publica dupa moartea Israelei. Vestea ca fosta sotie nu mai e in viata l-a trezit la realitate si l-a facut pe Liviu sa-si puna multe semne de intrebare. Se simte.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )