Libnet.ro
UNICEF

13:00

Qreator by IQOS cauta artisti originali pentru colectiile din 2020

România Liberă România Liberă,
Qreator by IQOS cauta artisti originali pentru colectiile din 2020

Incepand cu luna octombrie, artistii in cautarea unei rampe de lansare sunt invitati de Qreator by I. continuă pe România Liberă

Call for Artists:Qreator by IQOS cauta artisti originali pentru colectiile din 2020

Incepand cu luna octombrie, artistii in cautarea unei rampe de lansare sunt invitati de Qreator by IQOS sa isiinscrie ideea de colaborare pe site-ulqreator. ro.

ASTEPTAT SA FIE APLICAT, LA NOI, DE LA FINALUL LUI 2019 Sistemul de trasabilitate pentru produsele din tutun - operational din 31 octombrie

Asteptat sa devina operational, in tara noastra, la finalul anului 2019, sistemul de trasabilitate pentru produsele din tutun tigarete si tutun de rulat) a devenit disponibil mai devreme, respectiv incepand cu data de 31 octombrie 2019, subliniaza Mihai Petre, Director, Comert International, EY Romania.

Sistemul de trasabilitate pentru produsele din tutun a devenit operational

Sistemul de trasabilitate pentru produsele din tutun tigarete si tutun de rulat) a devenit disponibil mai devreme, incepand cu data de 31 octombrie 2019, desi era asteptat sa devina operational in Romania la finalul anului 2019, se arata intr-un comunicat EY.

Romgaz vrea sa dea in judecata constructorii termocentralei Iernut pentru intarzierile din proiect

Romgaz doreste sa achizitioneze servicii juridice de consultanta pentru un eventual litigiu cu constructorii termocentralei de la Iernut, Romelectro si Duro Felguera, se arata in convocatorul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor din 11 decembrie, transmis Bursei de Valori Bucuresti, informeaza Agerpres.

S-A AFLAT totul! Incredibil, CATI BANI au primit Stefan Banica Jr. si Oana Sarbu pentru ROLURILE din filmul LICEENII

Celebrul film Liceenii este unul dintre cele mai apreciate filme romanesti. Doi dintre cei mai populari actori, Oana Sarbu si Stefan Banica Jr. au fost extrem de indragiti de romani, mai ales pentru.

Una dintre primele Ordonante de Urgenta ale noului Guvern: Garantarea unor plati compensatorii pentru minerii din Valea Jiului

Noul premier, Ludovic Orban, a anuntat luni seara ca una dintre primele Ordonante pe care le va aproba Guvernul pe care il conduce se refera la minerii blocati in subteran. Trebuie prelungita ordonanta sau, ma rog, adoptata Ordonanta, astfel incat sa nu le mai punem in pericol sanatatea si viata. Actul normativ la care face referire Orban este cerut de minerii care s-au blocat in subteran la Paroseni si Uricani, in urma cu o saptamana. Ordonanta de Urgenta ar urma sa prevada acordarea unor plati compensatorii pentru minerii care vor ramane fara locuri de munca.

Viorica Dancila, avertisment pentru tradatorii din PSD: A doua zi sa mearga in partidul-foarfeca

Premierul demis Viorica Dancila a declarat sambata, in judetul Arad, ca tradatorii din PSD care vor participa, luni, la votul din Parlament pentru Guvernul Orban, a doua zi sa mearga in partidul.

DONALD TRUMP: O majoritate furioasa va vota pentru inlaturarea din functie a multor democrati

Presedintele american Donald Trump a declarat, vineri, ca o majoritate furioasa de votanti americani il va sustine in timpul anchetei pentru destituire declansata de democrati in Congresul SUA.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.232 seconds )