Libnet.ro
UNICEF

09:15

Radu Banciu: Cazul Liviu Dragnea este unul dintre cazurile cele mai impresionante de aroganta si de marsavenie in ultimii 30 de ani (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Cazul Liviu Dragnea este unul dintre cazurile cele mai impresionante de aroganta si de marsavenie in ultimii 30 de ani (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre tensiunile din interiorul PSD. Se vede direct ca, cu cat esti mai sustinut astazi de Liviu Dragnea, cu atat esti. continuă pe B1

Liderii federatiei sindicatelor din politie: Noi suntem alaturi de Carmen Dan / Este unul dintre cei mai buni ministri de interne pe care i-a avut Romnia

Federatia Sindicatelor Democratice a Politistilor se declara alaturi de ministrul de Interne, Carmen Dan, in criza generata de violentele jandarmeriei de la protestul din 10 august, a transmis presedintele Federatiei. El a adaugat ca aceasta nu ar trebui sa-si dea demisia, asa cum a solicitat, sambata, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

George Maior: Solicit audierea lui Liviu Dragnea si Victor Ponta

Unul dintre cele mai vanate personaje, in ultima perioada, de catre membrii coalitiei PSD-ALDE este George Maior, ambasadorul Roma-niei in SUA, fostul sef al Serviciului Roman de Informatii. Maior si-a atras antipatia fostilor sai colegi de partid, deoarece el a fost primul politician care a spus adevarul in legatura cu scrisoarea trimisa de Rudolph Giuliani presedintelui Klaus Iohannis si pentru ca a sustinut ca protocoa-lele incheiate de SRI cu alte institutii ale statului nu au afectat actul de justitie.

Ce nu este in regula cu fondul special dorit de Liviu Dragnea, acolo unde s-ar duce banii din taxarea productiei de gaze din Marea Neagra

Exploatarea gazelor din Marea Neagra va fi unul dintre cele mai fierbinti subiecte ale urmatoarei sesiuni parlamentare care sta sa inceapa. Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a cere reexaminarea Legii Offshore ii da sansa Parlamentului sa clarifice un aspect capital: unde vor fi directionati si ce vom face cu banii obtinuti din exploatarea gazelor din Marea Neagra?.

Radu Banciu: Guvernul PSD a numit-o la Ministerul Sporturilor pe una de pe strada, o piloasa din asta cum vedem in fiecare zi. in comparatie cu ea, Franta are o campioana mondiala(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Roxana Maracineanu, fosta campiona la natatie, laureata cu argint sub culorile Frantei la olimpiada de la Sydney,.

Dupa mineriadele lui Iliescu, avem mineriada lui Carmen Dan. Radu Banciu: Pe un om politic responsabil momentul l-ar fi patruns pana la demisie. in PSD nu s-a intamplat nimic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre PSD si sedinta Comitetului Executiv National al acestui partid, care s-a desfasurat sambata. La reuniunea asta.

Radu Banciu, dupa ce Patriarhul Daniel a sfintit clopotul Catedralei Mantuirii Neamului pe care apare propriul sau chip: Sfintirea Catedralei va fi oficiata in 25 noiembrie, deci 1 decembrie ne va prinde surzi, dar totusi ne va prinde (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii despre faptul ca Patriarhul Daniel a sfintit luni cele sase clopote ale Catedralei Mantuirii Neamului, inainte de amplasarea lor in turnul clopotnita al.

Mihai Fifor, despre conflictul dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. Cum se va incheia totul

MIhai Fifor a afirmat, marti, la Punctul de intalnire ca este convins ca Gabriela Firea se va impaca cu liderul PSD, Liviu Dragnea si ca totul a pornit de la o suparare personala a.

intalnire la Palatul Victoria intre Liviu Dragnea, Viorica Dancila si o parte dintre ministri

Intalnirea de la Palatul Victoria de marti seara dintre presedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dancila si o parte dintre ministri s-a incheiat dupa aproape o ora, tema discutiilor fiind.

SONDAJ Cum se va ncheia conflictul Gabi Firea - Carmen Dan/Liviu Dragnea?

Tensiunile dintre primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, si ministrul de Interne Carmen Dan, care beneficiaza de sprijinul lui Liviu Dragnea, au acaparat in mare parte sedinta conducerii PSD de la sfarsitul saptamanii trecute si au continuat cu iesirea televizata a lui Firea, duminica seara. Cum crezi ca se va incheia acest conflict? Participa la sondajul HotNews. ro.

Firea, critici la adresa lui Liviu Dragnea: Sprijinul domnului Dragnea nu a fost consistent. Dorea ca primarul general, ca si femeie, sa fie o figura stearsa

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Liviu Dragnea spune in public ca o sustine, dar de fapt o impinge in groapa. Ea a explicat ca Dragnea este convins ca ea are un proiect personal, in ciuda faptului ca l-a asigurat ca nu-si doreste o alta functie in afara de cea pe care o exercita.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )