Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Cercetatorii israelieni au inventat o masca impotriva coronavirusului ce se poate dezinfecta cu ajutorul unui incarcator (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Cercetatorii israelieni au inventat o masca impotriva coronavirusului ce se poate dezinfecta cu ajutorul unui incarcator (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, inventia unor cercetatori israelieni, care au creat o masca impotriva noului coronavirus ce se poate dezinfecta cu ajutorul. continuă pe B1

Radu Banciu, despre noile recomandari ale Patriarhiei: intr-adevar, noi fara biserici eram morti! Oricum altceva n-aveam!

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Baniciu decizia de reluarea slujbelor in interiorul bisericilor, dar si noile recomandari ale Patriarhiei pentru a limita riscul raspandirii.

Radu Banciu: Nu exista perspectiva ca Romania sa termine autostrada Bucuresti-Nadlac in urmatorii 10 ani. Birocratia nu permite

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu raportulCurtii de Conturi Europene in care se estimeaza ca Romania nu are nici o sansa sa construiasca.

Radu Banciu: Romania este prima tara unde o albie a unui rau s-a revarsat din cauza gunoaielor. Pe margine n-a iesit apa, ci ziarele, cizmele, borcanele si ce mai era aruncat acolo (VIDEO)

Radu Banciu a declarat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca ablai raului Oltet s-a revarsat din cauza gunoaielor. Pe fondul precipitatiilor abundente, cursul apei a fost blocat de.

Radu Banciu, despre redeshiderea bisericilor, dar nu si a teatrelor: La Teatru nu prea merg alegatori, de asta nu este o optiune...

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia Guvernului de a permite accesul romanilor in biserica, in timp ce Teatrul ramane inchis. La.

Radu Banciu, despre propunerea de returnare a banilor incasati din amenzi: Chiar credeti ca veti primi banii inapoi? Mai pe la toamna asa...

Radu Banciu a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia Senatului de a returna banii romanilor care au platit amenzi in timpul starii de alerta si.

Radu Banciu: Golanii anilor `90 erau cei care aveau sa scrie, daca nu in realitate, macar in imaginatie, istoria adevarata a poporului roman (VIDEO)

Radu Banciu a declarat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca asa-zisii golani ai anilor `90, protagonistii uneia dintre cele mai mari manifestatii anticomuniste din Europa de Est,.

Radu Banciu, despre prelungirea starii de alerta: Oamenii au scapat de sub control, se pregatesc de vacanta de vara. Lumea nu mai crede in asa ceva...

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre prelungirea starii de alerta si increderea scazuta a romanilor in pericolulreprezentat de pandemia de.

Radu Banciu, despre cazul tinerei arse din Mehedinti: Imaginati-va unu care omorase 5 oameni, eliberat conditionat de Justitie, sa-ti incendieze copilul. Nu se poate sa nu reactionezi la asa ceva!

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul fetei care a fost incendiata in Mehedinti, de un barbat care fusese condamnat la inchisoare pe viata si eliberat.

Radu Banciu l-a sfatuit pe Gigi Becali. Antrenorul perfect pentru FCSB

Radu Banciu i-a gasit antrenorul perfect lui Gigi Becali. Jurnalistul ii propune patronului de la FCSB sa-l aduca pe Dan Petrescu, de la CFR Cluj. Echipa lui Gigi Becali nu a mai cucerit tilul din 2015.

Masca anti-Covid care se dezinfecteaza prin USB, inventata de cercetatorii israelieni

O echipa de cercetatori din Israel a inventat o masca sanitara ce poate distruge coronavirusul prin intermediul caldurii generate de curentul electric de la un incarcator de telefon mobil. Procesul de dezinfectare dureaza aproximativ 30 de minute.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )