Libnet.ro
UNICEF

18:45

Radu Banciu: Dan Voiculescu este un peste prea mare pentru justitie. Oamenii au prins frica, santajul le-a ajuns la os

B1 B1,
Radu Banciu: Dan Voiculescu este un peste prea mare pentru justitie. Oamenii au prins frica, santajul le-a ajuns la os

Radu Banciu a afirmat marti seara ca Dan Voiculescu este un peste prea mare pentru justitie, magistratii alegand sa se pensioneze de frica. Nea Dan nu poate sa fie judecat. Previzibilia pana la. continuă pe B1

Radu Banciu: Dan Voiculescu are avocati care stiu sa traga de timp. Faptele sale se prescriu in decembrie

Dan Voiculescu are avocati care stiu sa traga de timp, acuzatiile acestuia urmand a se prescrie in decembrie, a afirmat luni seara Radu Banciu. Acesta spune totusi ca este foarte putin probabil ca marti sa.

Radu Banciu, despre Simona Halep: O tarancuta! Maria Sharapova e o lady, parvine din alta lume, este o vedeta si o frumusete

Comentatorul TV Radu Banciu a abordat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, subiectul finalei de la Roland Garros, facand o comparatie intre romanca Simona Halep si.

Radu Banciu nu se dezminte: Simona Halep este o tarancuta, Maria Sarapova e o lady

Radu Banciu vorbeste despre Simona Halep in stilul care l-a consacrat, nefiind impresionat de performantele noului numar trei in ierarhia mondiala a tenisului feminin.

Kovesi: Faptele pentru care este acuzat Dan Voiculescu in dosarul ICA se prescriu in decembrie

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a afirmat marti seara, la televiziunea nationala, ca faptele pentru care este judecat Dan Voiculescu in dosarul ICA se prescriu in decembrie si ca ar trebui sa existe o sentinta, indiferent de natura sa, pentru a evita aparitia suspiciunilor fata de cei care treneaza judecata.

Kovesi cere un verdict in cazul lui Dan Voiculescu inainte de prescrierea faptelor

Procurorul general al DNA, Laura Codruta Kovesi, a atras atentia, marti seara, ca faptele pentru care este judecat Dan Voiculescu in dosarul ICA se prescriu in decembrie si ca magistratii ar trebui sa dea o sentinta.

Dosarul privind privatizarea ICA, in care e inculpat Dan Voiculescu, va fi judecat marti intr-un nou termen

Dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care inculpat este si Dan Voiculescu, va fi judecat intr-un nou termen, marti, de catre Curtea de Apel Bucuresti, relateaza HotNews. Pe.

Site-ul adevarul.ro, invadat de o mica armata in slujba lui Dan Voiculescu

Mai multi internauti abonati la site-ul adevarul. ro par a avea o pasiune comuna: viata si activitatea lui Dan Voiculescu. Acestia nu citesc nimic altceva decat articolele care au legatura cu presedintele fondator al Partidului Conservator, arata o analiza a activitatii publice a acestora pe site-ul adevarul. ro.

Dan Voiculescu vrea o noua amanare in dosarul ICA: Avocatii cer un nou complet de judecata

Dan Voiculescu vrea o noua amanare in dosarulICA, relateazaB1 TV. Avocatii au cerut, marti, un nou termen de judecata, precum si un nou complet de judecata, dupa ce Stan Mustata a fost ridicat de.

Circumferinta prea mare a taliei, factor de risc major de deces prematur-studiu

Chiar in cazul unui indice de masa corporala IMC) normal, circumferinta prea mare a taliei constituie un risc major de deces prematur. O echipa de cercetatori de la Clinica Mayo Statele Unite) a comparat rezultatele a 11 studii efectuate pe circa 650. 000 adulti, scrie Agerpres. Prima constatare a fost ca circumferinta prea mare a taliei se asociaza cu boli cardiovasculare, respiratorii, cu tulburari metabolice si cancer. A doua, cu mortalitate prematura.

Dosarul ICA in care este judecat Dan Voiculescu a fost amanat pentru 1 iulie

UPDATE: 12:01: Magistratii au decis, marti, sa amane judecarea dosarului ICA in care este implicat si DanVoiculescu, pentru data de 1 iulie, relateazaB1 TV. Decizia a fost luata dupa invocarea unor.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )