Libnet.ro
UNICEF

10:00

Radu Banciu, despre declaratiile lui Klaus Iohannis privind problemele mostenite de guvernul Ciolos: Nu e paradoxal. Ei stiau in momentul in care au preluat acest guvern ca problemele vor fi vechi (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre declaratiile lui Klaus Iohannis privind problemele mostenite de guvernul Ciolos: Nu e paradoxal. Ei stiau in momentul in care au preluat acest guvern ca problemele vor fi vechi (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu declaratia data de presedintele Klaus Iohannis dupa ce Vlad Voiculescu a depus juramantul de investitura. continuă pe B1

Calin Popescu-Tariceanu ii da replica lui Klaus Iohannis

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a comentat in editia de joi a emisiunii Subiectiv, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis referitoare la scandalul din Sanatate. 'Primul.

Radu Banciu: Problema asta cu doctoratul, cu diploma este o meteahna a romanului. Cu cat suntem mai mici, mai slabi, cu atat simtim nevoia mai mare de a avea un astfel de titlu (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in edita de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre problema doctoratelor si, in general, a diplomelor pe care se pune mare pret in.

Radu Banciu: N-a fost suficient ca cinstitul Ludovic Orban sa se retraga din cursa electorala. Iata ca se strange latul in jurul marelui candidat liberal al unui anumit moment (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au trimis in judecata pe Ludovic Orban, fost candidat.

Banciu, despre promisiunile lui Predoiu din campanie: Multe clisee, lucruri deja cunoscute, eternele povesti. El nu vorbeste de parcari, deci daca ajunge primar o sa stati in masina si o sa comandati mancare de acolo (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in edisa de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Generala a Capitalei. Unul dintre candidatii la primaria.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos au discutat, la Palatul Cotroceni, despre proiectul de ordonanta privind salarizarea bugetarilor

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au avut marti o intalnire la Palatul Cotroceni, in cadrul careia au discutat despre proiectul de ordonanta privind salarizarea bugetarilor,.

Klaus Iohannis a mutat discursul pe Facebook: Romanii critica afirmatiile presedintelui legate de scandalul din sanatate (VIDEO)

Intre timp, presedintele Klaus Iohannis a mutat discutia legata de sistemul de sanatate de la Cotroceni pe Facebook. La scurt timp dupa declaratiile de la Cotroceni , seful staului a simtit nevoia sa mai.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, intalnire pentru cresterea salariilor

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti o intalnire de lucru cu premierul Dacian Ciolos, cu care a discutat despre principiile proiectului de ordonanta privind salariile bugetarilor. Cei doi.

Presedintele Klaus Iohannis cere reexaminarea legii care reglementeaza acordarea titlului de doctor

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca va solicita Parlamentului reexaminarea Legii privind OUG 4/2016 care reglementeaza acordarea titlului de doctor. Nu voi promulga aceasta lege, ci o voi retrimite.

Klaus Iohannis, despre dezinfectantii Hexi Pharma: Din pacate, s-a vazut ce pagube imense pot aparea din cauza nepasarii si a coruptiei in sistemul de sanatate. Subiectul, dezbatut in CSAT pe 27 mai (VIDEO)

Sistemul de Sanatate si cazul dezinfectantilor diluati au fost subiectul principal al conferintei de presa sustinuta, jopi, de presedintele Klaus Iohannis. Seful statului a declarat ca ultimul sc.

Problemele din Sanatate ajung pe masa CSAT-ului. Klaus Iohannis: SRI si-a facut datoria

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca a promulgat pachetul de legi privind achizitiile publice, apreciind ca Parlamentul a inteles importanta acestui pachet de acte si a trecut prin toate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )