Libnet.ro
UNICEF

22:00

Radu Banciu: Mai papa-lapte decat Victor Ponta in politica eu nu cunosc. Va face impresia ca are o carisma de politician?

B1 B1,
Radu Banciu: Mai papa-lapte decat Victor Ponta in politica eu nu cunosc. Va face impresia ca are o carisma de politician?

Radu Banciu a declarat vineri seara ca Victor Ponta nu are carisma de politician, considerand ca acesta nu ar putea fi presedintele Romaniei, fiind genul de amarat de care radeau toti. Eu nu cred ca se. continuă pe B1

Victor Ponta, vizita simbolica de 1 mai: premierul merge in fieful baronilor urmariti penal Radu Mazare si Nicusor Constantinescu

Premierul Victor Ponta se va afla la Constanta de 1 mai, fieful lui Nicusor Constantinescu si Radu Mazare, ambii aflati sub urmarire penala. Premierul va vizita la ora 11. 30 cartierul social Henri Coanda ai carui locuitori au protestat la arestarea primarului Mazare acuzat de DNA ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern pentru a-l ajuta sa castige in conditii avantajoase licitatia pentru construirea cartierului. Catalin Predoiu acuza guvernul miercuri ca se pregateste sa dea Primariei Constanta o parte din actiunile portului.

Victor Ponta: Traian Basescu ne ataca cu parasute. Nu exista insulta mai mare pentru o femeie decat sa o dai exemplu pe Elena Udrea

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca Traian Basescu ataca cu parasute, in timp ce PSD are piloti, la o zi dupa ce Elena Udrea a sarit cu parasuta de la 4. 000 de metri. Intr-un discurs sustinut in fata Tineretului Social Democrat, Ponta a afirmat ca cea mai mare insulta pentru o femeie este sa o dai drept exemplu pe Elena Udrea.

Victor Ponta, despre majorarea participatiei primariei la Portul Constanta: Absolut logic / Basescu: Marele barcagiu Ponta s-a dus la mare sa manance Mazare, sa-i dea portul

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca este absolut logic ca locuitorii din Constanta sa aiba un cuvant de spus, o participare in administrarea Portului, dupa ce a inaugurat, alaturi de Radu Mazare si Liviu Dragnea, o pasarela in statiunea Mamaia.

Victor Ponta, la Constanta si in Delta Dunarii, de 1 Mai

Premierul Victor Ponta, impreuna cu ministrii Liviu Dragnea si Dan Sova, se afla joi, de 1 Mai, la invitatia primarului Radu Mazare, la Constanta, pentru deschiderea sezonului estival.

VIDEO Victor Ponta: Nu candidez la functia de presedinte decat daca ma sustine si Prahova

Premierul Victor Ponta a fost vineri seara in Prahova, in localitatile Paulesti si Ploiesti, la doua lansari ale candidatilor aliantei PSD-PC-UNPR la alegerile europarlamentare. Ponta le-a spus delegatilor de la conferinte ca va candida la functia de presedinte daca va avea si sprijinul Prahovei.

FOTO Victor Ponta si Liviu Dragnea au lansat in Bacau candidatii PSD-PC-UNPR pentru alegerile europarlamentare

Ieri, la Teatrul de Vara Radu Beligan din municipul Bacau a avut loc lansarea candidatilor Aliantei PSD-PC-UNPR, in prezenta premierului Victor Ponta dar si a altor ministri sau alesi din Parlamentul Romaniei. La eveniment au luat parte peste 1300 de persoane, primari, consilieri locali sau politicieni cu functii in structurile locale si centrale.

Victor Ponta: Situatia din Ucraina reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata, ca situatia din ucraina care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, precizand ca.

Robert Negoita: Victor Ponta, persoana cea mai potrivita sa ocupe scaunul de la Cotroceni

Vicepresedintele PSD Robert Negoita primarul sectorului 3, afirma, intr-un interviu acordat Agerpres, ca premierul Victor Ponta este, in opinia sa, cea mai buna varianta de candidat la alegerile prezidentiale.

Victor Ponta vine de 1 Mai in statiunea Mamaia. Premierul va vizita Portul si cartierul Henri Coanda

Victor Ponta va veni intr-o vizita pe litoral de 1 Mai. El va fi insotit de vicepremierul Liviu Dragnea si Dan Sova, ministrul Transporturilor.

Victor Ponta da noi asigurari ca Portul Constanta se va lista pe bursa

Premierul Victor Ponta a spus, joi, la Constanta, ca procedura de transfer a actiunilor Portului Constanta catre Consiliul Local va continua, chiar daca exista riscul sa se supere anumite persoane, el sustinand ca portul se va dezvolta mai.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )