Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cel mai longeviv actor de teatru, maestrul Radu Beligan, la prima piesa din acest an

Antena3 Antena3,
Cel mai longeviv actor de teatru, maestrul Radu Beligan, la prima piesa din acest an

Maestrul Radu Beligan a jucat, pentru prima data in acest, in Lectia de violoncel la malul marii. Sute de spectatori l-au admirat si aplaudat pe cel mai longeviv actor de teatru care inca urca pe. continuă pe Antena3

Business Insider: Radu Beligan, unul dintre cele mai puternice persoane de la Hollywood

Radu Beligan, care in decembrie 2013 a intrat in Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru, a fost desemnat de catre Business Insider unul dintre cei mai puternici.

Radu Beligan va deveni Doctor Honoris Causa al Universitatii Ovidius

Maestrul Radu Beligan va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Ovidius din Constanta. Ceremonia se va desfasura vineri, 7 februarie, de la ora 12.

Radu Beligan a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Ovidius din Constanta.

Actorul si regizorul Radu Beligan a primit, vineri, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Ovidius din Constanta, ocazie cu care le-a spus celor prezenti ca este mai usor sa fii batran decat tanar si le-a urat sa aiba o viata frumoasa si lunga ca a sa. Rectorul Universitatii Ovidius, Ion Bordeianu, a spus in timpul ceremoniei ca Radu Beligan a avut aproximativ 80 de roluri in teatru, 30 in filme, ca a regizat spectacole si a condus institutii de cultura avand o cariera artistica de 75 .

Directorul Teatrului Iasi, ginerele lui Radu Beligan, sanctionat de procurori pentru contracte semnate cu el insusi

Directorul teatrului iesean, Cristian Hadji-Culea, ginerele actorului Radu Beligan, alaturi de alti sefi ai unitatii, au fost acuzati de conflict de interese din cauza a doua contracte suspecte.

Cel mai urmarit film romanesc din toate timpurile implineste astazi 35 de ani. 15 MILIOANE de oameni l-au vazut la cinema

Cel mai urmarit film romanesc din toate timpurile implineste azi 35 de ani. Nea Marin miliardar, singura comedie regizata de maestrul Sergiu Nicolaescu a adunat de-a lungul anilor aproape 15 milioane de spectatori.

Cel mai mare concurs de taiat porci din Romania are loc sambata, in Livada. S-au anuntat peste 30 de participanti

Peste 30 de echipe din Satu Mare si Ungaria vor participa sambata, la Livada, la cel mai mare concurs de taiat porci din tara, organizat de UDMR. Participantii vor parcurge toate etapele in ceea ce priveste prepararea traditionala a porcului, de la sacrificare si pana la consumarea lui.

Ifo: Perspectiva economiei zonei euro ramane la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Perspectiva economiei zonei euro in urmatoarele sase luni ramane neschimbata, la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, iar in urmatoarea perioada redresarea ar urma sa se imbunatateasca, a anuntat ieri Institutul de cercetare economica Ifo din Germania, conform Agerpres.

Castello Di Casole, cel mai bun hotel din Europa

Hotelul italian Castello di Casole, din Toscana, a fost votat ca fiind resortul numarul 1 al Europei, cel mai potrivit hotel din Europa pentru familisti, dar si pe locul doi in topul celor mai bune hoteluri din lume.

Croaziere in Mediterana: 700 de romani au dat 700.000 de euro pentru o vacanta pe cel mai mare vas din lume

Aproape 700 de romani au cumparat bilete pentru croazierele pe care le va face din vara in Mediterana cel mai mare vas din lume, Oasis of the Seas, care apartine Royal Caribbean. Compania va trimite anul viitor in Europa o nava similara ca dimensiuni,.

HOT! Simona Nae se distreaza K P Beat, in cel mai recent videoclip! Vezi aici cum arata!

Energie, culoare si dansuri pasionale in cel mai recent videoclip al Simonei Nae. K P Beat este un party-starter excelent.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )