Libnet.ro
UNICEF

09:15

Radu Tincu: Un lockdown partial, regional, in Romania este iminent si va trebui luat in calcul fara discutie (VIDEO)

B1 B1,
Radu Tincu: Un lockdown partial, regional, in Romania este iminent si va trebui luat in calcul fara discutie (VIDEO)

Medicul Radu Tincu a declarat, in contextul cresterii alarmante a numarului de cazuri de coronavirus, ca un lockdown partial, regional, in Romania este iminent si va trebui luat in calcul fara discutie. continuă pe B1

Radu Tincu, dupa recordurile negative inregistrate in Romania: Din acesti pacienti, 5-7% vor dezvolta forme severe, care vor ajunge in ATI (VIDEO)

Medicul Radu Tincu a comentat in direct pe B1 TV, noile cifre raportare de catre Grupul de Comunicare Strategica. El a discutat si despre masurile implemnetate in regiunile care au trecut in scenariu rosu, dar.

Ce este happy hypoxia. Medicul Radu Tincu: Te frapeaza discrepanta dintre cum se prezinta pacientul la spital si care este imaginea radiologica

Radu Tincu, medic primar in sectia ATI de la Spitalul Floreasca a precizatla Digi24 ce inseamna happy hypoxia, un simptom cu care se confrunta pecientii cu Covid-19. in momentul in care.

Medicul Radu Tincu explica ce inseamna hipoxia vesela, noul simptom periculos descoperit la pacientii COVID

Radu Tincu, medic primar la Terapie Intensivala Spitalul de Urgenta Floreasca, a explicat, marti seara, printr-o interventie telefonica in platoul B1 TV, ce inseamna happy hypoxia sau hipoxia.

KLAUS IOHANNIS: Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului

Presedintele Klaus Iohannis se declara consternat de atacul care a avut loc astazi la Nisa si subliniaza ca Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului.

IOHANNIS: Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului

Presedintele Klaus Iohannis spune ca e consternat de atacul care a avut loc azi la Nisa si declara ca Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului.

Ludovic Orban, la intalnirea cu oamenii de afaceri francezi: Romania este singura tara din UE care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit marti cu reprezentantii mediului francez de afaceri, membri ai celei mai mari organizatii patronale franceze - MEDEF Mouvement des Entreprises de France). intalnirea a avut loc in contextul vizitei oficiale in Franta. Romania este singura tara din Uniunea Europeana care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020, a spus Orban.

INTERVIU Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban: Planul de Relansare Economica Recladim Romania este cel mai mare pachet de sprijin pentru economie alocat vreodata de Romania

Planul National de Investitii si Relansare Economica Recladim Romania al Guvernului liberal, condus de premierul Ludovic Orban, inseamna cel mai mare pachet financiar de sprijin pentru economie alocat vreodata in Romania, cu o valoare care va ajunge la 7% din PIB pana la sfarsitul anului, si este printre cele mai consistente programe de acest tip din Uniunea Europeana, a spus Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban. Potrivit acestuia, in momentul de fata, toate masurile economice de sprijin din Planul de Relansare Economica al Guvernului PNL sunt in vigoare si produc efecte benefice pentru angajatii si angajatorii afectati de criza, fie ca vorbim de plata somajului tehnic, programul flexibil de munca sau de credite cu garantii de stat pentru companii, ajutoare de stat si granturi europene pentru capital de lucru pentru industriile afectate de pandemie.

VIOLETA ALEXANDRU: Numarul angajatilor activi din Romania este mai mare cu 7.000 in octombrie fata de septembrie

Ministrul Muncii, Violeta alexandru, anunta ca, numarul angajatilor activi din Romania, conform Revisal, este mai mare cu 7. 000 in octombrie fata de septembrie. Ministrul afirma, insa, ca ANOFM nu este un jucator importat pe piata de recrutare, iar in ceea ce priveste cursurile de formare, institutia este decuplata de evolutiile din piata. Institutia trebuie regandita, afirma ministrul Muncii, potrivit News.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )