Libnet.ro
UNICEF

00:06

Raed Arafat, mesaj in noaptea dintre ani. Ce le-a putut scrie tuturor romanilor

Playtech Playtech,
Raed Arafat, mesaj in noaptea dintre ani. Ce le-a putut scrie tuturor romanilor

Raed Arafat a transmis un mesaj destul de ingrijorator inclusiv in noaptea dintre ani. Ce le-a putut scrie tuturor romanilor de Revelion, cititi in articolul de mai jos. Raed Arafat, mesaj ingrijorator in noaptea de Revelion. Ce le-a transmis romanilor despre epidemia de coronavirus Raed Arafat a scris un mesaj in noaptea dintre ani. Ce . continuă pe Playtech

Pericolul de la Revelion. Ce trebuie sa eviti daca ai pe masa in noaptea dintre ani

S-a aflat care este adevaratul pericol de la Revelion. Ce trebuie sa eviti daca ai pe masa in noaptea dintre ani, citeste in articolul de mai jos. Avertismentul nutritionistilor . Ce sa nu combini de pe masa de Revelion, astfel incat sa nu ajungi la spital Nutritionistii au anuntat care este pericolul real de Revelion .

Raed Arafat, mesaj de Anul Nou: Anul 2020 ne va marca viata mult timp inainte

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a transmis, intr-o postare pe Facebook, un mesaj de Anul Nou in care a explicat ca anul 2020 ne va marca viata mult timp de acum inainte.

Traditii si obiceiuri de Revelion. Ce nu trebuie sa faci in noaptea dintre ani

In popor, ceremonialul de innoire simbolica a timpului calendaristic in noaptea de 31 decembrie este numit ingropatul Anului sau Revelion. Astfel, Anul este numit An Vechi inainte de miezul.

Ce vedem la TV in noaptea dintre ani. Dan Negru, pregatit pentru cel de-al 21-lea Revelion la Antena 1 FOTO

Posturile de televiziune au pregatit programe speciale pentru noaptea dintre ani, de la filme si emisiuni pana la show-uri si concerte, pentru a le oferi telespectatorilor cele mai bune motive sa petreaca Revelionul in fata micilor ecrane.

Raed Arafat, prins ca a incalcat grav legea. Avocata Minodora Ion rupe tacerea: Nu e Dumnezeu

Desi nimeni nu s-ar fi gandit ca va fi surprins intr-o astfel de situatie, se pare ca Raed Arafat a incalcat grav legea. Avocata Minodora Ion rupe tacerea si spune totul despre secretarul de stat al Romaniei. Cum a incalcat legea Raed Arafat Zilele trecute, avocata Minodora Ion, din Constanta, a reusit sa demonstreze ca .

Raed Arafat a recunoscut: Numarul de cazuri COVID-19 raportate oficial nu mai reflecta realitatea

Raed Arafat a recunoscut, miercuri, in exclusivitate la Antena3, ca autoritatile nu mai cunosc situatia reala in ceea ce priveste rezultatele testelor COVID-19, pentru ca multi romani isi fac teste rapide, singuri, acasa.

Business report: Unde se poate calatori in primele zile din 2021. Escrocherie de peste 35.000 de euro cu oferte false de Revelion. Obiceiuri surprinzatoare la trecerea dintre ani. Cele mai asteptate telefoane

Bugetul de stat, primul test pentru Guvernul Citu. Interviu cu Daniel Daianu despre provocarile economice din 2021 * Unde se poate calatori dupa Revelion: Ce tari au granitele deschise pentru romani si catre ce destinatii au agentiile locale de turism pachete si chartere? * Escrocherie de peste 35. 000 de euro. Zeci de romani au fost pacaliti cu oferte false de cazare la Sinaia pentru Revelion * Trecerea dintre ani, in diferite tari. Obiceiuri surprinzatoare: cocosi, lenjerie intima multicolora, plumb topit, farfurii sparte, fotografii arse, mobilier si electrocasnice aruncate * Cele mai asteptate telefoane si ce tendite vor aparea pe piata in 2021 * Previziunile economistilor pentru 2021. Ce se va intampla cu taxele si ce va domina financiar inceputul de an.

FOTO Camila Giorgi si postarea cu care a atras toata atentia in noaptea dintre ani

Se afla pe locul 76 in ierarhia mondiala, dar mult mai bine sta pe contul personal de Instagram, acolo unde are aproape 300 de mii de urmaritori. Camila Giorgi este una dintre cele mai sexy jucatoare din circuitul WTA, iar italianca le-a facut fanilor o surpriza in noaptea dintre ani: o fotografie cu care a atras toata atentia.

Program Revelion Antena 3. Explozie de veselie, artificii si stiri la Antena 3, in noaptea dintre ani

Program Revelion Antena 3. in noaptea dintre ani, Antena 3 a pregatit un program exploziv de veselie, artificii si stiri in mai multe editii speciale prezentate de Adrian Ursu, Nadina Campean, Sabrina Preda, Gina Vacariu, Sergiu Cora, Mihaela Birzila si Cristi Popovici.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )