Libnet.ro
UNICEF

06:45

Raed Arafat, despre ancheta DNA privind achizitiile: Nu mi-e teama de controale, dar se puteau face mai tarziu

B1 B1,
Raed Arafat, despre ancheta DNA privind achizitiile: Nu mi-e teama de controale, dar se puteau face mai tarziu

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a facut dezvaluiri despre anchetele declansate de Directia Nnationala Anticoruptie DNA) privind achizitiile de materiale sanitare pe perioada pa. continuă pe B1

Arafat, despre ancheta DNA privind achizitiile: Nu suntem impotriva controalelor, dar se puteau face mai tarziu

Raed Arafat a vorbit joi seara, la Realitatea Plus, despre anchetele declansate de DNA privind achizitiile de materiale sanitare pe perioada epidemiei de coronavirus. Arafat spune ca nu se teme de controale, dar crede ca ar fi putut fi controlati si mai tarziu, deoarece nu fug nicaieri, iar acum este foarte importanta pregatirea pentru un eventual val doi al epidemiei. DNA a deschis 33 de dosare penale pentru achizitii publice in timpul pandemiei de coronavirus Sunt vizate si persoane cu functii importante.

Raed Arafat, despre manipularile privind COVID-19: Au fost atacuri foarte bine coordonate, probabil si externe

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat luni ca, in contextul masurilor speciale luate de Guvern pentru blocarea raspandirii COVID-19, au existat campanii de manipulari prin intermediul fake news-urilor, unele di.

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre luarea temperaturii la intrarea in spatiile inchise: Trebuie sa ne obisnuim cu acest lucru, este normal

Secretar de statin Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a precizat, inca de la inceputul lunii, ca pe masura ce o parte din restrictii vor fi relaxate incepand cu 15 mai, altele vor ramane in vi.

Seful DNA, despre declaratiile lui Arafat si Streinu-Cercel privind achizitiile in pandemie: Ne facem datoria prevazuta de lege, nu cea indicata de persoanele publice

Procurorii isi fac datoria prevazuta de lege, si nu pe cea indicata de persoanele publice, a afirmat joi seful DNA, Crin Bologa, intrebat despre declaratiile secretarului de stat Raed Arafat si ale managerul Institutului Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, privind achizitiile de echipamente medicale facute in timpul pandemiei de coronavirus.

COVID-19. Raed Arafat, precizari despre masurarea temperaturii la intrarea in magazine si institutii: Termometrul digital nu inregistreaza date personale, nu implanteaza cipuri, nu face poze si nu ia CNP-ul

Seful Departamentului penru Situatii de Urgenta DSU), doctorul Raed Arafat, a facut, joi, mai multe precizari despre una din temele care creaza valva in spatiul public: masurarea temperaturii la intrarea in.

Raed Arafat, raspuns pentru cei care reclama ca li se ia temperatura: Termometrul digital nu inregistreaza date personale si nu implanteaza cipuri

Raed Arafat a raspuns pe pagina sa de Facebook celor care reclama ca li se ia temperatura cu un termometru in spatiile inchise. Termometrul digital nu inregistreaza date personale, nu implanteaza cipuri, nu face poze si nu ia CNP-ul, numele si adresa persoanei. Acesta afiseaza doar temperatura si poate fi utilizat de personal nemedical instruit in utilizarea unui astfel de dispozitiv. , explica Arafat.

RAED ARAFAT: Trebuie sa invatam sa convietuim cu acest virus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca oamenii trebuie sa se obisnuiasca cu masurile de prevenire a raspandirii coronavirusului, intre care masurarea temperaturii. Noi trebuie sa invatam sa convietuim cu acest virus, nu sa revenim la situatia de dinainte.

Raed Arafat: Termoscanarea nu-ti ia datele, nu-ti ia CNP-ul de pe frunte

In contextul in care din ce in ce mai multe persoane se revolta din cauza faptului ca le este luata temperatura inainte de a intra intr-o cladire publica, Secretarul de stat, Raed Arafat, a explicat ca termoscanarea nu fura datele nimanui si a precizat ca masurarea temperaturii la intrarea in supermarket sau in sediile firmelor cu peste 50 de angajati este obligatorie.

Mirel Curea: Lui Raed Arafat i se intinde o capcana imensa

Mirel Curea a comentat, miercuri, la Antena 3, situatia din sistemul sanitar in acest moment. Potrivit jurnalistului, lui Raed Arafat i se intinde o capcana.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Am evitat o situatie dramatica, dar acum am ajuns in momentul in care ne batem joc de ce s-a facut

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca a constatat un numar tot mai mare de persoane care fac bascalie si iau in batjocura si la misto pericolul.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )