Libnet.ro
UNICEF

00:07

Raed Arafat: Termoscanarea nu-ti ia datele, nu-ti ia CNP-ul de pe frunte

Antena3 Antena3,
Raed Arafat: Termoscanarea nu-ti ia datele, nu-ti ia CNP-ul de pe frunte

In contextul in care din ce in ce mai multe persoane se revolta din cauza faptului ca le este luata temperatura inainte de a intra intr-o cladire publica, Secretarul de stat, Raed Arafat, a explicat ca termoscanarea nu fura datele nimanui si a precizat ca masurarea temperaturii la intrarea in supermarket sau in sediile firmelor cu peste 50 de angajati este obligatorie. continuă pe Antena3

Raed Arafat, despre manipularile privind COVID-19: Au fost atacuri foarte bine coordonate, probabil si externe

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat luni ca, in contextul masurilor speciale luate de Guvern pentru blocarea raspandirii COVID-19, au existat campanii de manipulari prin intermediul fake news-urilor, unele di.

Mesajul lui Raed Arafat pentru cei care acuza ca au fost lasati sa moara pacienti cu boli cronice pentru ca nu au fost primiti in spitale

Raed Arafat le-a raspuns, luni, la Antena 3, celor care au acuzat ca pacientii cu boli cronice nu au putut fi tratati in contextul pandemiei de coronavirus.

Raed Arafat, raspuns pentru cei care reclama ca li se ia temperatura: Termometrul digital nu inregistreaza date personale si nu implanteaza cipuri

Raed Arafat a raspuns pe pagina sa de Facebook celor care reclama ca li se ia temperatura cu un termometru in spatiile inchise. Termometrul digital nu inregistreaza date personale, nu implanteaza cipuri, nu face poze si nu ia CNP-ul, numele si adresa persoanei. Acesta afiseaza doar temperatura si poate fi utilizat de personal nemedical instruit in utilizarea unui astfel de dispozitiv. , explica Arafat.

RAED ARAFAT: Trebuie sa invatam sa convietuim cu acest virus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca oamenii trebuie sa se obisnuiasca cu masurile de prevenire a raspandirii coronavirusului, intre care masurarea temperaturii. Noi trebuie sa invatam sa convietuim cu acest virus, nu sa revenim la situatia de dinainte.

COVID-19. Raed Arafat, precizari despre masurarea temperaturii la intrarea in magazine si institutii: Termometrul digital nu inregistreaza date personale, nu implanteaza cipuri, nu face poze si nu ia CNP-ul

Seful Departamentului penru Situatii de Urgenta DSU), doctorul Raed Arafat, a facut, joi, mai multe precizari despre una din temele care creaza valva in spatiul public: masurarea temperaturii la intrarea in.

Mirel Curea: Lui Raed Arafat i se intinde o capcana imensa

Mirel Curea a comentat, miercuri, la Antena 3, situatia din sistemul sanitar in acest moment. Potrivit jurnalistului, lui Raed Arafat i se intinde o capcana.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Am evitat o situatie dramatica, dar acum am ajuns in momentul in care ne batem joc de ce s-a facut

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca a constatat un numar tot mai mare de persoane care fac bascalie si iau in batjocura si la misto pericolul.

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre luarea temperaturii la intrarea in spatiile inchise: Trebuie sa ne obisnuim cu acest lucru, este normal

Secretar de statin Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a precizat, inca de la inceputul lunii, ca pe masura ce o parte din restrictii vor fi relaxate incepand cu 15 mai, altele vor ramane in vi.

Raed Arafat: Cand mergeti cu masina, purtati masca si lasati geamurile intredeschise

Persoanele care circula cu masinile personale este bine sa poarte masca si sa lase geamurile intredeschise, atunci cand iau si vecinul cu ei sau o persoana cu care nu locuiesc, atrage atentia seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat.

Raed Arafat: E absolut normal ca oamenilor sa li se ia temperatura la intrarea in magazine. Trebuie sa ne obisnuim

Dupa ce autoritatile au recomanat masurarea temperaturii la intrarea in centrele comerciale, reprezentantii tot mai multor magazine s-au conformat si au inceput sa ia aceasta masura pentru clientii lor. Nu numai personalul specializat poate folosi termometrele digitale, iar oamenii trebuie sa inteleaga ca e o precautie pentru siguranta lor, au spus Nelu Tataru si Raed Arafat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )