Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raluca Turcan: Pana si lupul isi mai schimba parul, dar PSD ba!

România Liberă România Liberă,
Raluca Turcan: Pana si lupul isi mai schimba parul, dar PSD ba!

Raluca Turcan a reactionat la numirea lui Florin Iordache in fruntea Consiliului Legislativ cu sprij. continuă pe România Liberă

Raluca Turcan isi apara colegii liberali proveniti din parlamentari PSD

Raluca Turcan, vice-prim-ministru, ii lauda pe parlamentarii veniti din PSD, candidati PNL la aleger.

RALUCA TURCAN: Recompensarea groparului justitiei, a lui Iordache, cu sefia Consiliului Legislativ este incalificabila

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat pe pagina personala de Facebook ca recompensarea groparului justitiei, a lui Iordache alta intrebare, cu sefia Consiliului Legislativ este incalificabila.

Raluca Turcan: Recompensarea groparului justitiei, a lui Iordache alta intrebare, cu sefia Consiliului Legislativ este incalificabila

Vicepremierul Raluca Turcan considera ca recompensarea groparului justitiei, a lui Iordache alta intrebare, cu sefia Consiliului Legislativ este incalificabila. Ea adauga ca alegerea lui Florin Iordache este profund viciata, in afara legii de organizare si functionare a Consiliului Legislativ. Oricine a putut vota un asemenea om nu are nicio legatura cu legea, respectarea si aplicarea ei, spune Turcan.

Raluca Turcan: Oare cum or sa stea domnul Rafila si domnul Cercel in aceeasi echipa cu cei doi parlamentari PSD care se bateau intr-o saormerie?

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca inscrierea profesorilor Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel in PSD, pe listele caruia vor candida la alegerile parlamentare, nu este in avantajul celor doi.

Raluca Turcan: Marcel Ciolacu si-a depus candidatura, este in plin proces electoral, dar critica alegerile in care urmeaza sa intre (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan reactioneaza la declaratiile presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, care a acuzat autoritatile ca trateaza cu dubla masura criza sanitara, in contextul in care scolile se.

Raluca Turcan: Din perspectiva distributiei tabletelor achizitionate din banii alocati de la Guvern, am putea spune ca Bucurestiul este asigurat (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a discutat luni seara, in platoul B1 TV, despre invatamantul online din Romania, in contextul pandemiei de COVID-19, dar si despre tableltele care ar fi trebuit sa ajunga la elevii.

PWC: 96% dintre respondenti isi vor schimba strategia de securitate cibernetica ca urmare a COVID-19

96% dintre respondenti spun ca isi vor schimba strategia de securitate cibernetica datorita COVID-19, jumatate aratand ca vor lua in considerare riscurile cibernetice in fiecare decizie de afaceri, fata de doar 25% anul trecut, potrivit studiului global PwC Digital Trust Insights 2021, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )