Libnet.ro
UNICEF

07:46

RALUCA TURCAN: Recompensarea groparului justitiei, a lui Iordache, cu sefia Consiliului Legislativ este incalificabila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RALUCA TURCAN: Recompensarea groparului justitiei, a lui Iordache, cu sefia Consiliului Legislativ este incalificabila

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat pe pagina personala de Facebook ca recompensarea groparului justitiei, a lui Iordache alta intrebare, cu sefia Consiliului Legislativ este incalificabila. continuă pe Ziarul Bursa

Raluca Turcan: Recompensarea groparului justitiei, a lui Iordache alta intrebare, cu sefia Consiliului Legislativ este incalificabila

Vicepremierul Raluca Turcan considera ca recompensarea groparului justitiei, a lui Iordache alta intrebare, cu sefia Consiliului Legislativ este incalificabila. Ea adauga ca alegerea lui Florin Iordache este profund viciata, in afara legii de organizare si functionare a Consiliului Legislativ. Oricine a putut vota un asemenea om nu are nicio legatura cu legea, respectarea si aplicarea ei, spune Turcan.

Cum se incearca validarea lui Iordache la sefia Consiliului Legislativ. Ce a aparut in Monitorul Oficial Ce prevede legea privind Consiliul Legislativ

Hotararea de numire a lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ, in urma votului de marti din Camera Deputatilor a fost publicata in Monitorul Oficial, fiind invocat un articol din Constitutie, nu legea care spune ca era nevoie de majoritatea senatorilor si deputatilor, nu doar de votul majoritatii celor prezenti.

PNL anunta ca ataca si el la CCR numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Si grupurile parlamentare ale PNL vor ataca la Curtea Constitutionala numirea lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ, spune liderul deputatilor PNl, Florin Roman, dupa ce USR a anuntat ca va face acest demers la CCR.

Barna anunta ca va ataca la Curtea Constitutionala numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Grupurile parlamentare ale USR vor sesiza la CCR numirile facute marti de Parlament la Consiliul Legislativ, intrucat candidatii nu au intrunit numarul de voturi cerut de lege. Legea 731993, legea Consiliului Legislativ, prevede ca numirea presedintelui si a presedintilor de sectii se face cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor, mai precizeaza Dan Barna.

Raluca Turcan: Pana si lupul isi mai schimba parul, dar PSD ba!

Raluca Turcan a reactionat la numirea lui Florin Iordache in fruntea Consiliului Legislativ cu sprij.

Eugen Tomac acuza un blat PSD - USR la alegerea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ: Rezultatul votului bate orice speculatie (VIDEO)

Eugen Tomac, liderul PMP, a dat de inteles, intr-o interventie pentru B1 TV, ca alegerea social-democratului Florin Iordache in fruntea Consiliului Legislativ este rezultatul unui blat intre PSD si USR. in.

PNL anunta ca si ei vor ataca la CCR numirea lui Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Liderul deputatilor PNL Florin Roman a anuntat ca grupurile parlamentare ale partidului vor ataca la Curtea Constitutionala numirea lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ. Si liderul USR Dan Barna a facut un anunt similar si a precizat ca votul in plenul reunit al Parlamentului nu respecta legea de functionare a Consiliului Legislativ, scrie News.

Raluca Turcan isi apara colegii liberali proveniti din parlamentari PSD

Raluca Turcan, vice-prim-ministru, ii lauda pe parlamentarii veniti din PSD, candidati PNL la aleger.

Raluca Turcan: Oare cum or sa stea domnul Rafila si domnul Cercel in aceeasi echipa cu cei doi parlamentari PSD care se bateau intr-o saormerie?

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca inscrierea profesorilor Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel in PSD, pe listele caruia vor candida la alegerile parlamentare, nu este in avantajul celor doi.

Raluca Turcan: Marcel Ciolacu si-a depus candidatura, este in plin proces electoral, dar critica alegerile in care urmeaza sa intre (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan reactioneaza la declaratiile presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, care a acuzat autoritatile ca trateaza cu dubla masura criza sanitara, in contextul in care scolile se.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )