Libnet.ro
UNICEF

12:46

Ramania inregistreaza cele mai multe noi cazuri COVID din regiune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ramania inregistreaza cele mai multe noi cazuri COVID din regiune

Dintre tarile din regiune, Romania are curba cu cea mai mare crestere, depasind chiar media europeana. Prin comparatie, Slovacia a cunoscut o scadere a numarului de cazuri, urmata de o usoara crestere, iar Ungaria pare sa aiba o curba aplatizata, anunta Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Val de contestatii la Bacalaureat 2020. Cele mai multe cereri de recorectare, depuse la Romana

Foarte multi elevi au decis sa conteste notele primite in cadrul examenului national de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020. Cele mai multe cereri de recorectare au fost depuse la Limba si Literatura Romana.

Top 10 licee in Olt dupa rata de promovare la BAC. Liceul cu cele mai multe medii de 10 conduce

Top-ul unitatilor de invatamant dupa rezultatele obtinute de elevi la Bacalaureat nu ofera mari surprize, cele mai bune licee fiind aceleasi de ani buni.

Bilant pandemic din nou ingrijorator: 416 de noi cazuri COVID in Romania!

Pana astazi, 4 iulie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 28. 582 de cazuri de persoane infect.

N-am stiut cum arata pixurile-spion, recunoaste sefa invatamantului din judetul cu cele mai multe fraude la BAC

Judetul Valcea a inregistrat in acest an cateva recorduri negative la sesiunea din iunie a examenului de bacalaureat: cea mai mica rata a promovarii si cei mai multi elevi eliminati din examen din cauza tentativelor de frauda.

BAC 2020. Avalansa de contestatii: aproape 63.000, cele mai multe in Bucuresti

Ministerul Educatiei si Cercetarii a facut cunoscuta situatia statistica a contestatiilor depuse in sesiunea iunie-iulie 2020 a examenului national de Bacalaureat.

Autoritatile sarbe au declarat stare de urgenta la Belgrad din cauza numarului mare de noi cazuri de COVID-19

Autoritatile sarbe au declarat stare de urgenta la Belgrad din cauza inmultirii cazurilor noi de coronavirus. Astfel, de vineri, locuitorilor capitalei Serbiei li s-a cerut din nou sa poarte masti in spatiile.

Arges, in topul judetelor cu cea mai ingrijoratoare evolutie a cazurilor de COVID-19. DSP este depasita de situatie

Judetul Arges a raportat 581 de imbolnaviri COVID-19 in luna iunie, cand au avut loc cele mai multe infectari cu noul coronavirus. Conducerea judetului recunoaste ca anchetele epidemiologice nu tin pasul cu infectarile, iar seful DSP Arges si-a dat joi demisia.

Nereguli la mai multe piete, terase si baruri din Bucuresti Politia a dat amenzi de peste 174.000 de lei

Amenzi in valoare totala de peste 174. 000 de lei au fost date de politistii bucuresteni, care au actionat in ultimele 24 de ore indeosebi pentru verificarea respectarii masurilor care se aplica pe durata starii de alerta. Nereguli au fost constatate de politisti la mai multe cluburi, terase, baruri, dar si piete.

TAROM reia mai multe zboruri. Iata care sunt rutele unde pot calatori romanii!

TAROM va avea, incepand de miercuri, 1 iulie, mai multe zboruri comerciale operare fara restrictii) spredinspre Grecia, spun reprezentantii companiei pe pagina de Facebook.

Amenzi record intr-o singura noapte. Cele mai mari au fost date in Capitala si Constanta

Record intr-o singura noapte! Peste 1. 100 amenzi in valoare de peste 400. 000 lei au fost date, dupa verificarea zonelor turistice din tara. Cele mai mari amenzi s-au dat in doua localuri din Capitala si Constanta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )