Libnet.ro
UNICEF

19:15

Spania are cea mai mare valoare de piata dintre echipele calificate la Cupa Mondiala

Antena3 Antena3,
Spania are cea mai mare valoare de piata dintre echipele calificate la Cupa Mondiala

Nationala Spaniei are cea mai mare valoare de piata dintre echipele participante la Cupa Mondiala, conform unui studiu realizat de site-ul Transfermarkt, informeaza Mediafax. Sursa citata estimeaza ca pretul. continuă pe Antena3

Spania are cea mai mare valoare de piata dintre selectionatele de la CM

Reprezentativa Spaniei are cea mai mare valoare de piata dintre echipele participante la Cupa Mondiala, conform unui studiu realizat de site-ul Transfermarkt, care estimeaza la 916 milioane de dolari pretul .

Cea mai mare colectie de jocuri din lume este pusa la vanzare

Certificata de Cartea Recordurilor Guiness, cea mai mare colectie de jocuri detinuta de o persoana poate fi cumparata online. A muncit mult sa o adune. Michael Thomasson a petrecut peste 25 de ani pentru a strange o colectie de jocuri demna de Cartea Recordurilor. in urma cu ceva timp, cand a primit diploma celor de la Guiness, aceasta totaliza 10. 607 titluri unice, in timp ce la data vanzarii valoarea exacta a depasit 11. Pentru ca pe langa titlul de colectionar [].

Prastia de la Facebook: cea mai mare retea publica din greseala aplicatia cu care vrea sa-i recucereasca pe tineri

Facebook are in maneca rivalul pentru Snapchat. L-a publicat din greseala in magazinele cu aplicatii, iar mai apoi l-a retras. Se numeste Slingshot si, ei bine, e o prastie pentru sexting si poze care se autodistrug.

Partidul neonazist Zorii Aurii, cea mai mare amenintare la adresa democratiei din Grecia

Ultima saptamana a fost una nefasta pentru democratia din Grecia, care pierde tot mai mult teren in favoare extremismului de dreapta, reprezentat de partidul Zorii Aurii. Pe strazile Atenei s-a auzit imnul fostului partid nazist german, sute de tineri au fluturat steaguri cu svastici, grupuri sociale tot mai largi adera la doctrina Zorilor Aurii, partid despre care specialistii avertizeaza ca intentioneaza sa distruga democratia.

Romania, cea mai bogata in aur dintre toate fostele tari socialiste care au aderat la UE

Cele mai mari rezerve de aur dintre fostele tari socialiste care au aderat la Uniunea Europeana le are Romania. Tara noastra devanseaza usor Polonia si se situeaza cu mult inaintea Bulgariei, Slovaciei,.

Spania este cea mai experimentata echipa de la Campionatul Mondial

Spania a castigat trei trofee consecutive, bazandu-se pe o generatie de exceptie si merge in continuare pe acelasi nucleu.

Kaufland a ajuns la un profit de 75 mil. euro, cu 20% mai mare

Kaufland Romania, care detine cea mai mare retea de hipermarketuri de pe piata locala, a inregistrat anul trecut o crestere cu 20% a profitului net, la 331 milioane lei 75 milioane euro). In acelasi timp, afacerile a urcat cu 13%, la 7,26 miliarde lei.

FOTO Rochii din trandafiri, printre trandafiri, la cel mai mare rozarium din tara

In cea mai mare gradina de trandafiri din Romania s-a sarbatorit, sambata, Festivalul Rozelor. in cinstea florilor, cateva studente au purtat rochii create din trandafiri.

iPhone 6 apare in imagini neoficiale - mai mare si cu marul luminat

IPhone 6 urmeaza sa apara pe piata in septembrie - octombrie. Pana atunci, au aparut noi imagini cu acest telefon care va fi cel mai mare din istoria companiei din Cupertino.

Simona Halep, nominalizata de WTA cea mai buna jucatoare a lunii mai, alaturi de Serena Williams si Maria Sharapova

Simona Halep a fost nominalizata de WTA in cursa pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii mai, in urma calificarii in finala Roland Garros. Romanca este in competitie cu Maria Sharapova si Serena.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )