Libnet.ro
UNICEF

21:00

Controversa la Oscar 2018: regizorul filmului cu cele mai multe nominalizari, acuzat de plagiat dupa lucrarea unui laureat Pulitzer

Adevărul Adevărul,
Controversa la Oscar 2018: regizorul filmului cu cele mai multe nominalizari, acuzat de plagiat dupa lucrarea unui laureat Pulitzer

O prima controversa umbreste gala premiilor Oscar 2018, dupa ce Guillermo del Toro, regizorul filmului cu cele mai multe nominalizari, The Shape of Water, este acuzat ca a plagiat scenariul dupa o opera semnata de un castigator al prestigiosului premiu Pulitzer. continuă pe Adevărul

Bucurestiul, pe locul trei in clasamentul al celor mai multe postari anti-semite pe retelele sociale

Municipiul Bucuresti ocupa locul trei intr-un clasament al oraselor cu cele mai multe postari anti-semite pe Facebook si Twitter, potrivit unor declaratii facute de ministrul israelian pentru Diaspora,.

Tu cu cine faci afaceri in 2018? Cele mai riscante domenii din economie

Economia romaneasca este precum un mar: apetisant pe dinafara, insa gaunos si cu un gust fad. Stam bine la capitolul crestere economica, insa dincolo de statisticile de pe hartie, sa faci afaceri in Romania reprezinta o provocare plina de tot mai multe obstacole. Keysfin a realizat o radiografie a economiei, privita din prisma riscului de business, iar concluziile sunt alarmante. Exista in Romania lui 2018 un om de afaceri care are face ,business' cu 119 companii dintre care 116 sunt in insolventa. Si nu este singurul care se poate ,,lauda' cu aceasta performanta. In topul realizat de KeysFin mai sunt alti 9 oameni de afaceri care au intre 40 si 100 de firme in insolventa.

Una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi, in pragul divortului

Dupa ce Andreea Tonciu a vorbit deschis despre neintelegerile pe care le are cu sotul ei, in spatiul mediatic au inceput sa se vehiculeze tot mai multe lucruri despre un eventual divort. Acum,.

Cod galben de vant puternic si ceata in mai multe judete

Mai multe judete se afla, marti dimineata, sub Cod galben de ceata si vant puternic, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Mai multe masini, sparte pe o strada din Capitala

Mai multe masini au fost sparte pe strada Baicului din Capitala, cinci dintre proprietarii pagubiti depunand, luni, reclamatii la Politie.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete pana la ora 12.

Codul galben de ceata, prelungit in jumatate din tara. Porturi inchise si trafic dificil, pe mai multe artere

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca mai multe judete se afla, duminica dimineata, sub atentionare cod galben de ceata. Din cauza acestui fenomen, vizibilitatea este scazuta pe mai multe.

Avertismentul sindicalistilor din Educatie: Mai multe scoli risca sa fie inchise

Mai multe scoli sunt somate in aceasta perioada, de conducerile inspectoratelor scolare si de Ministerul Educatiei Nationale, sa ia masurile care se impun pentru a se incadra in cheltuielile de.

Traficul auto se desfasoara dificil, in conditii de ceata densa, pe mai multe drumuri din judetele Brasov, Covasna si Harghita

Traficul auto se desfasoara dificil sambata dimineata, in conditii de ceata densa, pe mai multe drumuri din judetele Brasov, Covasna, Harghita si Bucuresti.

Cat de bune sunt portocalele, cele mai bogate fructe in vitamina C. De ce sunt interzise reumaticilor, ce contine coaja

Cele mai populare citrice, portocalele sunt o sursa bogata de potasiu, magneziu, acid folic, fibre si vitamine din complexul B, adica tot ce este necesar pentru ca organismul sa aiba energie. Cu toate acestea, exista cateva categorii de persoane care trebuie sa le evite.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2605 seconds )