Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cel mai trist episod din viata Cristinei Topescu: O experienta care, cu siguranta, a avut un rol capital in traseul meu ulterior. in cel interior, de om

Antena3 Antena3,
Cel mai trist episod din viata Cristinei Topescu: O experienta care, cu siguranta, a avut un rol capital in traseul meu ulterior. in cel interior, de om

Jurnalista Cristina Topescu a murit la 59 de ani. Vedeta a povestit in urma cu ceva timp, la Antena 3, cel mai trist si traumatizant episod din viata sa. continuă pe Antena3

VIDEO Cel mai mare radiotelescop din lume a fost inaugurat in China. FAST are un diametru de 500 de metri si va cauta semnale de viata extraterestra

Radiotelescopul FAST, telescop cu apertura sferica de 500 de metri si cel mai mare din lume, a inceput sambata dupa trei ani de teste sa opereze oficial in provincia de sud-est chineza Guizhou, potrivit presei locale, citata de EFE si Agerpres.

STEFAN BANICA JR, mesaj cutremurator dupa moartea Cristinei Topescu: A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea

Moartea tragica a realizatoarei tv Cristina Topescu a socat intreaga tara. Printre vedetele care au reactionat la aflarea vestii se numara si celebrul cantaret Stefan Banica Jr. Acesta a publica.

Cel mai puternic politician din Belgia, prins in razboiul drogurilor din Antwerpen

Primarul orasului Antwerpen, Bart de Wever, este sub asaltul extremei-drepte din cauza razboiului impotriva drogurilor din orasul care gazduieste al doilea cel mai mare port din Europa.

Momentul in care a erupt al doilea cel mai inalt vulcan din Mexic, situat la doar cativa zeci de kilometri de capitala. Si cum s-a vazut momentul din satelit (VIDEO)

Vulcanul Popocatepetl, din Mexic, a erupt joi, aruncand in aer o coloana de cenusa si roci ce s-a inaltat pana la o altitudine de 3. 000 de metri. Popocatepetl este un vulcan activ situatiat la aproximativ.

Gaseste-o pe pisica lui FULGY! Primesti pe loc 2000 de dolari. Cel mai CAUTAT animalut din Romania apartine CLEJANILOR (FOTO)

Drama in familia Clejanilor, chiar din primele zile ale anului. Fulgy, fiul Vioricai si al lui Ionita de la Clejani, a postat vineri dimineata un anunt pe retelele de socializare.

Cel mai citit poet de azi al limbii spaniole si Leresti, cel mai frumos loc din lume

In urma cu doar doua zile si-a incheiat o scurta vacanta de Craciun si de Anul Nou, dupa 17 ani, la bunici, la Leresti, in Arges, Miguel Gane, cel care este considerat azi poetul cel mai citit al limbii si literaturii spaniole contemporane, incepand cu Madridul si continuand cu Peru, cu Panama, cu Chile, cu Costa Rica, cu Columbia, cu Ecuador, Bolivia, Guatemala.

Ce au gasit reporterii in fata casei Cristinei Topescu. Asta explica si moartea ei in conditii cutremuratoare

Jurnalista Cristina Topescu a murit pe 12 ianuarie, dupa ce nu a mai fost vazuta de aproape trei saptamani. Echipajul de la salvare care a intrat in casa a gasit-o fara viata. Ce au gasit reporterii in fata locuintei sale? Ce au gasit reporterii in fata casei Cristinei Topescu? Cristina Topescu avea 59 de ani.

Adriana Bahmuteanu face dezvaluiri tulburatoare despre ultimul an de viata al Cristinei Topescu: Suferea de o depresie cumplita si refuza orice contact cu apropiatii; voia sa fie lasata in pace!

Cristina Topescu ar fi suferit de depresie, iar in ultimul an a stat mai mult singura, refuzand orice contact cu apropiatii.

Iuliana Marciuc a rabufnit, dupa moartea Cristinei Topescu. Unde au fost prietenii de a murit atat de singura?

Pe langa Mircea Badea, care a povestit ce bine i-a adus in viata Cristina Topescu, si Iuliana Marciuc a comentat trecerea in nefiinta a jurnalistei, numita blanda si buna de toti cei care au cunoscut-o. Sotia lui Adrian Enache a rabufnit dupa moartea fiicei lui Cristian Topescu. Iuliana Marciuc a rabufnit dupa moartea Cristinei Topescu .

Ultimul semn de viata al Cristinei Topescu, pe WhatsApp. Cand a fost ultima oara vazuta online prezentatoarea TV

Cristina Topescu a murit fara ca cineva sa stie ce s-a intamplat cu ea in ultimele trei saptaman. Prezentatoarea de televiziune nu a mai fost activa pe WhatsApp de pe data de 28 decembrie, de la 9:54 dimineata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )