Libnet.ro
UNICEF

22:00

Un raport semnat de Raed Arafat si primit de Sorina Pintea preciza inca din 2019 uriasele nereguli din spitale privind securitatea la incendiu: in top sunt unitatile medicale din Bucuresti, Cluj, Bihor si Constanta

B1 B1,
Un raport semnat de Raed Arafat si primit de Sorina Pintea preciza inca din 2019 uriasele nereguli din spitale privind securitatea la incendiu: in top sunt unitatile medicale din Bucuresti, Cluj, Bihor si Constanta

Noi informatii despre situatia dramtica din spitalele din Romania ies la iveala. Autoritatile stiau inca de la inceputul lui 2019 ca spitalele romanesti nu respecta regulile de protectie la incendiu si. continuă pe B1

Business report: Noua lege pentru vanzarea terenurilor agricole- in vigoare de azi. Sorina Pintea stia de neregulile privind incendiile. Valoarea practica a increderii. Istoria foarte recenta in 6 grafice

Noua lege pentru vanzarea terenurilor agricole- in vigoare de astazi * Cum arata CV-urile sefilor din Comisia de invatamant din Camera Deputatilor care vor decide viitoarea lege a educatiei * Cei ce au in grija un batran pot lucra cu jumatate de norma, dar sa primeasca salariu intreg * Fostul ministru PSD Sorina Pintea stia de uriasele nereguli din spitale privind incendiile * Pensia de serviciu din MAI se apropie de 5. 000 de lei brut * Butunoiu: Pachetele salariale din Romania pentru top management sunt mai mari decat in Grecia sau Italia * Sarac si destept in Sectorul 1 al Capitalei * Ce sta la temelia colaborarii. Si valoarea practica a increderii * Ministrul Cimpeanu: 35% dintre cladirile scolare nu au autorizatie de securitate la incendiu * Putina istorie foarte recenta in 6 grafice: economia comparativa a Romaniei inainte si de la caderea comunismului incoace * Un miliard de turisti mai putin in 2020, incasari mai mici cu 1,3 miliarde USD * Legea bugetului, negociata de liderii coalitiei de guvernare.

Raed Arafat, scos din minti la Matei Bals. Efectiv a rabufnit in fata jurnalistilor

Raed Arafat a fost scos din minti la Matei Bals. Efectiv, seful ISU, a rabufnit in fata jurnalistilor. Ce l-a suparat atat de tare, cititi in articolul de mai jos. Raed Arafat criza de nervi pe jurnalistii dornici sa afle amanunte despre incedniul de la Matei Bals. Ce l-a enervat pe seful DSU Raed Arafat, .

Monica Tatoiu il desfiinteaza pe Raed Arafat. Acuze grave, fara precedent in Romania

Dupa incendiul de la spitalul Matei Bals din Capitala, celebra Monica Tatoiu a rabufnit la adresa lui Raed Arafat. Ea spune ca seful DSU si-a construit o piramida de relatii. Monica Tatoiu il desfiinteaza pe Raed Arafat Si-a construit o piramida de relatii, cum a facut si Mazare. Cum au rezistat o gramada de sefi .

Raed Arafat, dezvaluire socanta dupa tragedia de la Matei Bals: Sistemul a functionat foarte bine

Seful DSU a vorbit duminica seara despre efectele devastatoare de la Institutul Matei Bals, dar si despre tragedia mult mai mare care s-ar fi putut petrece. Raed Arafat a felicitat autoritatile pentru promptitudinea cu care au intervenit, declarand faptul ca au fost salvate 90 de persoane. Raed Arafat se declara multumit de rezultate in ciuda .

Raed Arafat, declaratii de ultima ora despre reteaua electrica de la Matei Bals. in ce stare reala se afla, de fapt

Situatie dramatica la Institutul Matei Bals, dupa ce patru persoane si-au pierdut viata in incendiul izbucnit, iar alte peste 100 au fost evacuate. Ce spune Raed Arafat despre aceasta situatie? Reactia lui Raed Arafat, ce spune seful DSU Un incendiu devastator a avut loc la Institutul Matei Bals din Bucuresti, unde patru persoane si-au pierdut .

Vesti proaste pentru Raed Arafat dupa incendiul de la Matei Bals. Romanii sunt furiosi

O serie de asociatii si organizatii non-guvernamentale au pus semnatura pe o scrisoare deschisa care este adresata autoritatilor prin care solicita transparenta in ancheta de la Institutul Matei Bals. Vesti proaste pentru Raed Arafat dupa incendiul de la Matei Bals Romanii nu mai vor sa auda scuze si aruncarea culpei de la o autoritate la .

Pacient cu arsuri grave, intors inapoi din drumul spre Belgia din cauza unor defectiuni tehnice. Declaratia neasteptata a lui Raed Arafat

Soarta unui pacient cu arsuri peste 70% din suprafata corpului depinde de transferul sau la un spital din Belgia. Din pacate, in cursul zilei ieri, un avion SMURD care urma sa transporte pacientul catre Belgia s-a defectat in timpul zborului, fiind nevoita revenirea la sol. in urma incidentului, Raed Arafat si-a exprimat parerea cu privire .

George Simion (AUR) cere demisia lui Vlad Voiculescu si Raed Arafat, in urma tragediei de la Spitalul Matei Bals: Au timp pana maine, ora 17:00

George Simion, presedintele partidului AUR, cere ferm demisia lui Vlad Voiculescu si sefului DSU, Raed Arafat. Pana sambata dupa-amiaza au timp Voiculescu si Arafat, potrivit parlamentarului. Am cerut.

Cristi Popovici, Cetateanul C, schimb de replici cu Raed Arafat: Unde sunt controalele, domnule Arafat? Ardem ca soarecii in spitale!

Secretarul de stat Raed Arafat a venit vineri dimineata la locul incendiului in care au murit patru pacienti. Unde sunt controalele, domnule Arafat?, l-a intrebat jurnalistul Antena 3 Cristi Popovici.

Raed Arafat, dupa tragedia de la Institutul Matei Bals: Sistemul a functionat foarte bine

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca la Institutul Matei Bals putea sa se intample o tragedie mult mai mare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )