Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raport UE: o cincime din sanatatea Romaniei este finantata prin plati direct din buzunar. Cele mai mari dezavantaje daca esti pacient in Romania

Hotnews Hotnews,
 Raport UE: o cincime din sanatatea Romaniei este finantata prin plati direct din buzunar. Cele mai mari dezavantaje daca esti pacient in Romania

Autoritatile romane inregistreaza cea mai slaba performanta din Uniunea Europeana in monitorizarea starii de sanatate a populatiei in trei din cele mai importante patologii, constata un raport al Comisiei Europene. Romania ramane si tara europeana cu cele mai putine investigatii si proceduri medicale avansate oferite pacientilor, dar cu cea mai consistenta crestere a cheltuielilor pentru medicamente in ultimii 15 ani. In graficul de mai sus speranta de viata in UE, Romania fiind evidentiata cu portocaliu sursa: Health at a Glance 2014). continuă pe Hotnews

Raport UE: o cincime din sanatatea Romaniei este finantata prin plati direct din buzunar. Bolile pentru care romanii detin recordurile negative in Europa

Autoritatile romane inregistreaza cea mai slaba performanta din Uniunea Europeana in monitorizarea starii de sanatate a populatiei in trei din cele mai importante patologii, constata un raport al Comisiei Europene. Romania ramane si tara europeana cu cele mai putine investigatii si proceduri medicale avansate oferite pacientilor, dar cu cea mai consistenta crestere a cheltuielilor pentru medicamente in ultimii 15 ani. In graficul de mai sus speranta de viata in UE, Romania fiind evidentiata cu portocaliu sursa: Health at a Glance 2014).

Gloriile Craiovei vor victorie in meciul cu Steaua din Cupa Romaniei

Nicolae Negrila, fostul component al echipei Craiovei Maxima , a declarat, marti, ca isi doreste o victorie a echipei CS Universitatea Craiova in meciul cu Steaua din Cupa Romaniei, pentru a sarbatori pe Stadionul Ion Oblemenco la fel cum o facea in perioada in care activa ca jucator.

Moscova acuza: Cetatenii straini din Guvernul ucrainean este dovada intereselor externe

Moscova considera ca numirea unor etateni straini din Guvernul ucrainean este dovada intereselor externe, conform declaratiilor presedintelui Comitetului pentru probleme CSI si relatii cu diaspora din cadrul Dumei de Stat din Rusia, Leonid Slutki.

Raport UE: Romania, pe ultimul loc la cheltuieli pentru sanatate si la investigatii RMN si CT

In Romania se inregistreaza cele mai mici cheltuieli pe cap de locuitor pentru sanatate, in timp ce numarul investigatiilor RMN si CT, precum si al mamografiilor, este cel mai mic din UE, potrivit unui raport.

CFR Cluj revine de la 3-0 si elimina CS Mioveni din Cupa Romaniei cu un gol marsav

Meci dramatic intre CS Mioveni si CFR Cluj prin desfasurarea scorului si conditiile meteorologice in care s-a disputat, echipa din Liga 1 obtinand calificarea in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a revenit de la 0-3 in deplasare cu echipa lui Claudiu Niculescu.

Fosta legenda a Craiovei: CSU are un singur avantaj major in meciul cu Steaua, din Cupa Romaniei

Fostul jucatorul al Universitatii Craiova, Nicolae Ungureanu, declara ca echipa din Banie porneste cu un singur mare avantaj in duelul cu Steaua, din sferturile Cupei Romaniei. CSU Craiova va incerca sa mizeze pe sprijinul suporterilor, avand in vedere ca partida se disputa pe Ion Oblemenco.

Tariceanu: Nu am facut negocieri privind posturile din Guvern. Prioritatea este bugetul

Presedintele Partidului Liberal Reformator, Calin Popescu Tariceanu a declarat marti ca in cursul discutiilor avute cu premierul Victor Ponta nu au existat negocieri cu privire la posturile din guvern, ci a fost.

Tariceanu: Nu am facut negocieri privind posturile din Guvern. Prioritatea este bugetul (VIDEO)

Presedintele Partidului Liberal Reformator, Calin Popescu Tariceanu a declarat marti ca in cursul discutiilor avute cu premierul Victor Ponta nu au existat negocieri cu privire la posturile din guvern, ci a fost.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )