Libnet.ro
UNICEF

05:15

Raportul 10 August, desecretizat. Cine a comandat violentele din Piata Victoriei. Ce rol a jucat Liviu Dragnea

Playtech Playtech,
Raportul 10 August, desecretizat. Cine a comandat violentele din Piata Victoriei. Ce rol a jucat Liviu Dragnea

Raportul cu privire la interventia in forta a Jandarmeriei la protestul din 10 august 2018 a fost desecretizat si scoate la lumina detalii socante. Liviu Dragnea ar fi tinut permanent legatura cu subsecretarul de stat Mihai Valeriu, care, la randul lui, ar fi tinut legatura cu fostul ministru de Interne Carmen Dan. Fostul lider PSD . continuă pe Playtech

Surse: Raportul 10 August, desecretizat: cine a comandat si a sustinut violentele din Piata Victoriei

Surse din DIICOT citate de publicatia onlineHotNews. rosustin caun subsecretar de stat din Ministerul de Interne, Mihai Valeriu, ar fi tinut permanent legatura cu Liviu Dragnea si cu liderii.

Raportul 10 August, desecretizat: cine a comandat si a sustinut violentele din Piata Victoriei

Carmen Dan, care se afla in concediu in 10 august 2018, a venit la biroul de la Ministerul de Interne si a preluat comanda operatiunilor in jurul orei 12:00, arata Raportul privind interventia in forta a Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018. La randul lui, Liviu Dragnea, ar fi tinut permanent legatura atat cu conducerea MAI, cat si cu liderii huliganilor.

Ministrul de Interne,Marcel Vela,anuntaca raportul 10 august 2018 va fi desecretizat in aceasta saptamana

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca dosarul protestului din 10 august 2018 va fi desecretizat in aceasta saptamana, fiind posibila o informare in privinta acestei probleme incepand cu ziua de miercuri. Ministrul a precizat ca sunt cateva proceduri care trebuie parcurse dat fiind faptul ca sunt implicate si alte institutii in desecretizarea raportului.

Raportul protestului din 10 august, desecretizat. Anuntul facut de ministrul de Interne

Ministrul de Interne a anuntat ca dosarul protestului din 10 august va fi desecretizat. De dimineata am primit ultimul aviz solicitat de la toate institutiile implicate in aceasta derulare a evenimentelor din.

Dosarul 10 august va fi desecretizat pana la sfarsitul lunii (surse, Europa FM)

Guvernul a hotarat sa descretizeze pana la sfarsitul lunii dosarul privind interventia jandarmilor in Piata Victoriei la 10 august anul trecut, scrie Europa FM, care citeaza surse guvernamentale.

Raportul Jandarmeriei cu privire la violentele din 10 august ar putea fi desecretizat pana la 1 decembrie

Ministrul de Interne, Marcel Vela, crede ca raportul Jandarmeriei din cazul 10 august va ajunge integral la Parchet pana de 1 decembrie, informeaza Digi24. Vela intentioneaza ca, saptamana viitoare,sa.

Raportul protestului din 10 august, desecretizat. Anuntul facut de ministrul de Interne

Ministrul de Interne a anuntat ca dosarul protestului din 10 august va fi desecretizat. De dimineata am primit ultimul aviz solicitat de la toate institutiile implicate in aceasta derulare a evenimentelor din.

Ministrul de Interne, despre dosarul interventiei jandarmilor din 10 august: Ar putea fi desecretizat in aceasta saptamana

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat ca dosarul referitor la interventia jandarmilor din 10 august 2018 va fi desecretizat in cursul acestei saptamani. Va fi desecretizat in aceasta.

Ministrul de Interne arunca bomba: Dosarul 10 august va fi desecretizat in aceasta saptamana

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a afirmat ca dosarul privind interventia jandarmilor la evenimentele din 10 august va fi desecretizat in aceasta saptamana. Va fi desecretizat in aceasta.

Raportul cu privire la evenimentele din 10 august a fost declasificat si trimis procurorilor DIICOT. in continuare, documentul NU ESTE PUBLIC. Ministrul Marcel Vela: Pana nu se finalizeaza ancheta penala, nu putem sa dam detalii (FOTO, VIDEO)

Raportul cu privire la evenimentele din 10 august a fost declasificat si a fost trimis procurorilor DIICOT, a anuntat, joi, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. La nivelul MAI comisia constituta a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )