Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raportul Bancii Greciei: Din bancile elene au fost retrase depozite de 30 de miliarde de euro, mai mult decat detin romanii in bancile locale

B1 B1,
Raportul Bancii Greciei: Din bancile elene au fost retrase depozite de 30 de miliarde de euro, mai mult decat detin romanii in bancile locale

Un raport recent al Bancii Nationale a Greciei arata ca din octombrie 2014 pana in aprilie 2015 din bancile elene au fost retrase 30 de miliarde de euro, lucru care aduce posibilitatea unui risc de recensiune,. continuă pe B1

Declaratie NEASTEPTATA. UE trebuie sa se pregateasca pentru eventuala iesire a Greciei din zona euro

Uniunea Europeana trebuie sa se pregateasca de eventuala iesire a Greciei din zona euro daca Guvernul Alexis Tsipras nu va prezenta un pachet solid de reforme, avertizeaza Michael Grosse-Broemer, un parlamentar.

Artisti romani, interzisi in SUA: Mai multor cantareti de muzica usoara si populara le-au fost retrase vizele de turisti (VIDEO)

Romanii stabiliti in Statele Unite nu vor mai putea sa-si aline dorul de casa cu artistii din tara. Mai multi cantareti de muzica usoara si populara nu ar mai avea voie sa sustina concerte peste.

Tsipras, dispus sa accepte compromisuri pentru iesirea Greciei din criza

Premierul grec Alexis Tsipras a spus ca e dispus sa accepte compromisuri dificile, cu conditia ca acestea sa ajute Grecia sa iasa din criza, informeaza Reuters.

Trei busturi din bronz au fost furate, in Timisoara. Suspectii, dusi la audieri

Trei tineri suspectati ca au furat trei busturi din bronz, din Timisoara, au fost prinsi miercuri seara si dusi la audieri.

Everestul, cel mai inalt munte din lume, a fost mutat din loc

Cel mai inalt munte din lume a fost mutat din loc. Varful Everest s-a deplasat cu aproximativ trei centimetri catre sud-vest, in urma cutremurului cu magnitudinea de 7,8 care a devastat Nepalul in aprilie. Informat.

Cel mai tare sistem de parcare din lume a fost inventat in anii 50

Cel mai tare sistem de parcare din lume a fost inventat in anii 50 de Cadillac si desi au trecut 65 de ani de atunci nimeni nu l-a implementat in productia de serie, scrie dreamcarz1. org .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )