Libnet.ro
UNICEF

06:30

Everestul, cel mai inalt munte din lume, a fost mutat din loc

Antena3 Antena3,
Everestul, cel mai inalt munte din lume, a fost mutat din loc

Cel mai inalt munte din lume a fost mutat din loc. Varful Everest s-a deplasat cu aproximativ trei centimetri catre sud-vest, in urma cutremurului cu magnitudinea de 7,8 care a devastat Nepalul in aprilie. Informat. continuă pe Antena3

Cel mai rapid tren din lume va fi testat in curand: de ce viteze va fi capabil Hyperloop

Space X, companie fondata de Elon Musk, va testa in viitorul apropiat cunoscutul trenHyperloop, capabil de viteze incredibile. Hyperloop este unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale lui Elon Musk. O calitate a Hyperloop care a cucerit oamenii a fost ca poate ajunge de la Los Angeles la San Francisco in jumatate de ora ceea ce [] Cel mai rapid tren din lume va fi testat in curand: de ce viteze va fi capabil Hyperloop Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

GALERIE FOTO. Cum arata cel MAI LUNG POD din lume

Cel mai mare pod din lume se afla in China, in golful Jiaozhou, si are o lungime de 41,58 kilometri in total si leaga orasul Qingdao de suburbia Huangdao, mai putin dezvoltata din punct de vedere economic. Podul are 33 de metri latime a fost construit in doar patru ani si este sustinut de nu mai putin de 5. 200 de piloni, iar la constructia lui au lucrat peste 10. 000 de oameni care au folosit 450. 000 de tone de otel si aproape 2. 000 de metri cubi de beton. Din lungimea totala a podului, 25,9 kilometri sunt construiti doar peste apa.

Everestul a fost mutat cu trei centimetri spre sud-vest de cutremurul din Nepal

Everestul, cel mai inalt munte din lume, s-a deplasat cu aproximativ trei centimetri catre sud-vest in urma cutremurului cu magnitudinea de 7,8 care a devastat Nepalul in aprilie, anunta autoritatile din China, citate de CNN.

Grecia, cel mai mare faliment din istoria capitalismului? Trei scenarii pentru viitorul Atenei

Bancile grecesti sunt in pragul colapsului, fara un acord de finantare in urmatoarele saptamani cu autoritatile europene acestea urmand sa intre cel mai probabil in faliment. Care sunt in prezent cele mai probabile trei scenarii pentru Grecia si.

Jurassic World, al DOILEA CEL MAI BUN debut din istoria box office-ului american

Lungmetrajul Jurassic World a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 204,6 milioane de dolari, si ocupa locul al doilea in topul filmelor cu cel mai bun debut in cinematografe din.

Nasir al-Wuhayshi, al doilea cel mai cautat terorist din Al-Qaida, ucis de americani

Liderul gruparii Al-Qaida in Peninsula Arabica AQPA) Nasir al-Wuhayshi, numarul doi in cadrul retelei Al-Qaida, a fost ucis intr-un atac efectuat de catre un avion american fara pilot in Yemen, relateaza CNN.

Mister Marlboro, unul dintre cei mai temuti teroristi din lume, a fost ucis de americani in Libia

Mokhtar Belmokhtar, supranumit Intangibilul si Mister Marlboro, a fost ucis duminica intr-un raid aerian american in Libia, au anuntat autoritatile de la Tripoli. Printre altele, organizatia terorista condusa de Belmokhtar - afiliata al-Qaeda - a fost responsabila pentru luarea de ostatici de la platforma de gaze In Amenas, din estul Algeriei, unde au murit 40 de oameni, printre care si doi romani.

Absolventii examenului de bacalaureat care iau media 10, rasplatiti cu bilete la cel mai ravnit festival din Cluj

Absolventii examenului de Bacalaureat care obtin media 10 vor primi un bilet la Untold Festival, principalul eveniment al Cluj - Capitala Europeana de Tineret 2015, potrivit lui Bogdan Buta, directorul festivalului.

Cel mai tare sistem de parcare din lume a fost inventat in anii 50

Cel mai tare sistem de parcare din lume a fost inventat in anii 50 de Cadillac si desi au trecut 65 de ani de atunci nimeni nu l-a implementat in productia de serie, scrie dreamcarz1. org .

Infograficul care iti arata cele mai vorbite limbi din lume. Engleza este pe locul al treilea

Acest infografic, realizat de jurnalistul Alberto Lucas Lopez pentru publicatia South China Morning Post, arata care sunt cele mai vorbite limbi din lume. in cercetare au fost incluse doar 23 dintre cele mai utilizate limbi, jurnalistul luand in calcul numai vorbitorii nativi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )