Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cel mai tare sistem de parcare din lume a fost inventat in anii 50

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai tare sistem de parcare din lume a fost inventat in anii 50

Cel mai tare sistem de parcare din lume a fost inventat in anii 50 de Cadillac si desi au trecut 65 de ani de atunci nimeni nu l-a implementat in productia de serie, scrie dreamcarz1. org . continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai in varsta cuplu din lume a spus azi da in fata ofiterului Starii Civile

Ea are 91 de ani, el 103 ani. Azi au spus da in fata ofiterului Starii Civlile si au devenit cei mai in varsta miri din lume, consemneaza Agerpres.

Trei ingineri silvici au luat 3,5 mil. euro de la UE ca sa deschida un cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei

Sarkany Arpad 55 ani), Adrian Apostu 41 ani) si Gabriel Rozorea 42 ani), ingineri silvici de profesie, deschid, astazi, Dino Parc Rasnov , cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei. Antreprenorii au investit in total 5 milioane de euro,.

Cea mai tare garantie pentru un smartphone!

Cel mai nou smartphone Evolio a fost lansat acum cateva zile si, la prima vedere, pare a fi foarte ok. Asa cum au obisnuit deja cei de la Evolio, noul terminal M5 are un design elegant, finisaje de calitate, pret acceptabil si specificatii tehnice bune: procesor quad core de la MediaTek, memorie 1 GB RAM si 8 GB Flash, ecran IPS de 5 inch si o autonomie sporita. Telefonul Evolio M5 are doua camere foto cu rezolutie de 8MP si respectiv 2 MP.

GALERIE FOTO. Cum arata cel MAI LUNG POD din lume

Cel mai mare pod din lume se afla in China, in golful Jiaozhou, si are o lungime de 41,58 kilometri in total si leaga orasul Qingdao de suburbia Huangdao, mai putin dezvoltata din punct de vedere economic. Podul are 33 de metri latime a fost construit in doar patru ani si este sustinut de nu mai putin de 5. 200 de piloni, iar la constructia lui au lucrat peste 10. 000 de oameni care au folosit 450. 000 de tone de otel si aproape 2. 000 de metri cubi de beton. Din lungimea totala a podului, 25,9 kilometri sunt construiti doar peste apa.

Cel mai varstnic miliardar din lume implineste astazi 100 de ani

Fostul bancher David Rockefeller, cel mai varstnic miliardar din lume, potrivit Forbes Magazine, si nepot al celebrului magnat John D. Rockefeller 1839 - 1937), implineste vineri 100 de ani, informeaza agentia.

Mister Marlboro, unul dintre cei mai temuti teroristi din lume, a fost ucis de americani in Libia

Mokhtar Belmokhtar, supranumit Intangibilul si Mister Marlboro, a fost ucis duminica intr-un raid aerian american in Libia, au anuntat autoritatile de la Tripoli. Printre altele, organizatia terorista condusa de Belmokhtar - afiliata al-Qaeda - a fost responsabila pentru luarea de ostatici de la platforma de gaze In Amenas, din estul Algeriei, unde au murit 40 de oameni, printre care si doi romani.

Bucharest Open 2015: Au fost puse in vanzare biletele. Cat costa cel mai ieftin tichet

Biletele pentru turneul de tenis BRD Bucharest Open, ajuns la a doua editie in 2015, au fost puse in vanzare, vineri, cel mai ieftin tichet, pentru o zi, costand 15 lei.

Jurassic World e cel mai de succes film din toate timpurile

Jurassic World a doborat in acest weekend recordul de incasari inregistrate imediat dupa premiera, devenind cel mai vizionat film in primul weekend. Lumea astepta de mult timp un film cu dinozauri, iar acest lucru este dovedit de incasarile impresionante pe care le-a inregistrat de curand filmul Jurassic World. Desi review-urile de care a avut parte [] Jurassic World e cel mai de succes film din toate timpurile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Grecia, cel mai mare faliment din istoria capitalismului? Trei scenarii pentru viitorul Atenei

Bancile grecesti sunt in pragul colapsului, fara un acord de finantare in urmatoarele saptamani cu autoritatile europene acestea urmand sa intre cel mai probabil in faliment. Care sunt in prezent cele mai probabile trei scenarii pentru Grecia si.

Jurassic World, al DOILEA CEL MAI BUN debut din istoria box office-ului american

Lungmetrajul Jurassic World a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 204,6 milioane de dolari, si ocupa locul al doilea in topul filmelor cu cel mai bun debut in cinematografe din.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )