Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raportul GRECO, publicat: Romania, tara cu cel mai mare numar de recomandari neimplementate referitoare la parlamentari

B1 B1,
Raportul GRECO, publicat: Romania, tara cu cel mai mare numar de recomandari neimplementate referitoare la parlamentari

A fost publicat raportul GRECO, organismul anticoruptie al Consiliului Europei. in raport, specialistii internationali isi arata ingrijorarea fata de implementarea lenta a masurilor impotriva. continuă pe B1

Raport GRECO: Perceptia publica privind nivelul scazut al coruptiei in unele tari poate fi inselatoare Romania, tara cu cel mai mare numar de recomandari neimplementate referitoare la parlamentari

Perceptia publica privind nivelul scazut al coruptiei in unele tari poate conduce la subestimarea necesitatii unor masuri de combatere a practicilor de coruptie, releva raportul anual publicat marti de Grupul de state impotriva coruptiei GRECO), organismul anticoruptie al Consiliului Europei. Romania este tara cu cel mai mare 6) numar de recomandari neimplementate referitoare la parlamentari, de fapt, nicio astfel de recomandare nefiind implementata aici.

HOROSCOP. Cel mai mare defect in functie de zodie

HOROSCOP Cel mai mare defect in functte de zodie. HOROSCOP Berbec esti nepermis de copilaroasa Cine te cunoaste poate confirma ca, in momentele dificile, te porti ca un copil. Daca lucrurile nu se intampla.

Imagini din Cehia, de la cel mai mare protest din ultimii 30 de ani

000 de cehi au iesit in strada, la Praga, sa ceara demisia premierului, in cel mai mare protest din ultimii 30 de ani. Manifestantii sunt nemultumiti ca Andrei Babis nu renunta la functie, dupa ce a.

Ponturi pentru accesul la NEVERSEA. Cel mai mare festival de pe plaja din Europa incepe la 4 iulie

Mai sunt doar 9 zile pana la NEVERSEA 4-7 iulie, plaja Modern, Constanta), iar organizatorii dau cateva ponturi despre accesul cat mai facil la cel mai mare festival de plaja din Europa.

Marturiile cumplite de la cel mai mare masacru antisemit din Romania. Cum au fost omorati mii de evrei la Iasi

La sfarsitul lunii iunie a anului 1940, aproape o treime din populatia evreiasca a orasului Iasi a fost masacrata. O parte a celor ucisi au fost plimbati cu trenurile mortii si lasati sa moara in chinuri. Cunoscut drept Pogromul de la Iasi, acest masacru indreptat impotriva evreilor a fost una dintre cele mai negre pagini ale Holocaustului in Romania.

DAN BARNA, USR: Raportul GRECO nu este la dispozitia Guvernului

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca cetatenii romani merita sa fie informati despre realitatile prezentate in raportul GRECO si, in acest sens, a cerut Guvernului sa faca public acest document.

DAN BARNA, USR: Raportul GRECO nu este la dispozitia Guvernului

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca cetatenii romani merita sa fie informati despre realitatile prezentate in raportul GRECO si, in acest sens, a cerut Guvernului sa faca public acest document.

SPECIALISTII ESET: E-mail-ul ramane cel mai des folosit mediu pentru distribuirea atacurilor ransomware

E-mail-ul ramane cel mai des folosit mediu pentru distribuirea atacurilor de tip ransomware, iar companiile si organizatiile au identificat aceasta amenintare drept cea mai mare problema de securitate a acestora, este concluzia expertilor Eset, intr-un material publicat pe blogul din Romania.

JOCURILE OLIMPICE Performanta trista, echipa refugiatilor, tot mai mare

Sportivii ramasi fara tara, din diverse motive - mai mult sau mai putin personale, sunt tot mai multi, de la un an la altul. Echipa refugiatilor care va participa la Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo, va fi mai mare decat cea care a concurat la editia din 2016 a JO, la Rio de Janeiro, a anuntat CIO.

Lacasul de cult care va fi construit la cea mai mare altitudine din Romania. Din ce cauza nu au inceput inca lucrarile

Biserica ortodoxa situata la cea mai mare altitudine din Romania se construieste pe Platoul Bucegilor, in imediata apropiere a Refugiului Salvamont.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )